Tuhansien hymyjen hotelli

305 Arviota

3.5

Pituus
7T 58M
Kieli
Suomi
Format
Kategoria

Elämäkerrat

Tuhansien hymyjen hotelli

305 Arviota

3.5

Pituus
7T 58M
Kieli
Suomi
Format
Kategoria

Elämäkerrat

Saattaisit pitää myös näistä

Kuuntele missä ja milloin haluat

Astu tarinoiden maailmaan

  • Pohjoismaiden suosituin ääni- ja e-kirjapalvelu
  • Uppoudu suureen valikoimaan äänikirjoja, e-kirjoja ja podcasteja
  • Storytel Original -sisältöjä yksinoikeudella
  • Ei sitoutumisaikaa
Lunasta tarjous
NO - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Tuhansien hymyjen hotelli
Cover for Tuhansien hymyjen hotelli

Kirja-arviot

Kooste arvioista

3.5

Arviot perustuu 305 arvioon

Muiden mielestä tämä kirja on:

  • Ajatuksia herättävä

  • Koukuttava

  • Tunnelmallinen

Lataa sovellus niin voit osallistua keskusteluun ja kirjoittaa oman arviosi.

Suosituin

Arviot 10/305

  • L.

    19. tammik. 2024

    Jotenkin vastenmielinen tyyppi täynnä itseään. Jäi kesken.

  • M.

    21. tammik. 2024

    Informatiivinen
    Hämmentävä

    Hämmentävä. Olisi ollut uskottavampi, jos olisi ollut kritiikkiä myös itseä kohtaan, ei vain toisten arviointia, arvostelua ja kritisointia. Melkoista kehuskelua seksillä ja rikkailla kumppaneilla.

  • Virpi

    20. tammik. 2024

    Ajatuksia herättävä

    Erittäin hyvin kirjoitettu kirja. Toi esiin sitä, miten yksipuolisen kuvan voimme saada lehtien palstojen kautta ihmisten elämästä..oli sitten kuvaus mitä tahansa.

  • Minna

    22. tammik. 2024

    Thaimaalaiset tavat, hotellin perustamisen ja sen pyörittämisen vaiheet olivat mielenkiintoista kuunneltavaa. Puuduttavaa, ja jopa hieman vaivaannuttavaa, oli sen sijaan lukea eron jälkeisistä ”hotelliseikkailuista”. En ymmärrä miksi ne oli otettu kirjaan mukaan ja mitä lisäarvoa niiden oli kuviteltu tarinaan tuovan. Sen vuoksi kolmen tähden sijaan vain kaksi.

  • A

    26. tammik. 2024

    Hämmentävä

    Olen lukenut/kuunnellut paljon elämänkertakirjoja, mutten mitään vastaavaa. Välillä kuunnellessa mietin, onko kirja tehty tarkoituksella provosoivasti, jotta se herättäisi keskustelua ja toisi sen myötä näkyvyyttä 🤔 Alkuun kirja oli mielenkiintoinen ja aloinkin jo miettiä, että haluaisin joskus nähdä kyseisen hotellin, paikka kun kuulosti rauhallisine hiekkarantoineen niin ihanalta. Kirjaa pidemmälle kuunnellessa, aloin kuitenkin kokea myötähäpeää ja aloin miettiä, kuinka monta kertaa yhden kirjan aikana ihminen voi kehua itseään kauniiksi, vartaloaan upeaksi ja hymyään valloittavaksi…tämä oli jopa humoristista 😆 Ajattelen että kirja oli kuitenkin hyvä kuvaus ihmisestä, joka pystyy saavuttamaan omia unelmiaan, kun omaa riittävän vahvan ”vaikka läpi harmaan kiven” asenteen ja on valmis tekemään mitä tahansa unelmiensa eteen, välittämättä mistään ulkopuolisesta.

  • Päivi

    19. tammik. 2024

    Ajatuksia herättävä
    Koukuttava
    Inspiroiva
    Innostava

    Sujuva, hyvin kirjoitettu - aito elämä on ihmeellisempää kuin fiktio. Kiitos kirjasta Kati ja Antti ja kiitos myös hienosta lukijavalinnasta. Sanna Majuria on aina ilo kuunnella.

  • Mimi

    24. tammik. 2024

    Hämmentävä
    Inspiroiva
    Pitkäveteinen

    Alku oli lupaava, mutta loppua kohti tunnelma jotenkin lässähti. Pinnallinen.

  • Karo

    29. tammik. 2024

    Hämmentävä

    Hyvin kirjoitettu kirja ja ihan paras lukija. Kirjasta jäi kuitenkin varsin ristiriitainen olo, alku oli hyvä, paljon on sattunut ja tapahtunut. Myötähäpeää kokiessani mietin, oliko villimmän vaiheen varsin tarkka kuvaus tarpeen, siitä jäi aikamoinen itsensä pönkittämisen fiilis, mutta kukapa sen kissan hännän nostaa jollei kissa itse. Lopahti vähän mielenkiinto henkilöä kohtaan. Loppuosa vähän pelasti, kiva että lapsetkin mahtuivat elämään mukaan.

  • Helena

    25. tammik. 2024

    Informatiivinen
    Ajatuksia herättävä

    Antoi hyvän kuvan thaimaalaisesta elämäntavasta ja siitä, että kaikki mikä kiiltää, ei välttämättä ole kultaa. Nostan hattua sinnikkäälle yrittäjyydelle. Lukija Sanna Majuri oli loistava kuten aina

  • Taina

    21. tammik. 2024

    Ajatuksia herättävä

    Hyvin ”Minä”- lähtöinen kirja. Välillä tuli tunne kuin olisi kirjoitettu Aava-hotellin markkinoimiseksi. Toisaalta huikea tarina sinnikkyydestä ja vaikeuksien voittamisesta. Thaikulttuurin kuvaukset olivat kiinnostavia. Kirjoittajan mennyt elämä kirjan mukaan oli feikkiä, jäikin hieman epäuskoinen tunne koko tarinasta.