Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu

855 Arviota

4.1

Pituus
8T 30M
Kieli
Suomi
Format
Kategoria

Elämäkerrat

Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu

855 Arviota

4.1

Pituus
8T 30M
Kieli
Suomi
Format
Kategoria

Elämäkerrat

Saattaisit pitää myös näistä

Kuuntele missä ja milloin haluat

Astu tarinoiden maailmaan

  • Pohjoismaiden suosituin ääni- ja e-kirjapalvelu
  • Uppoudu suureen valikoimaan äänikirjoja, e-kirjoja ja podcasteja
  • Storytel Original -sisältöjä yksinoikeudella
  • Ei sitoutumisaikaa
Lunasta tarjous
NO - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu
Cover for Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu

Kirja-arviot

Kooste arvioista

4.1

Arviot perustuu 855 arvioon

Muiden mielestä tämä kirja on:

  • Ajatuksia herättävä

  • Surullinen

  • Koukuttava

Lataa sovellus niin voit osallistua keskusteluun ja kirjoittaa oman arviosi.

Suosituin

Arviot 10/855

  • Laura

    29. lokak. 2023

    Ajatuksia herättävä
    Surullinen

    Tämä on Perryn päihdemuistelmat, jonka lukeminen/kuunteleminen näiden surullisten uutisten jälkeen saa uudenlaisen näkökannan. Kirjassa ei juurikaan kerrota mistään ilman addiktionäkökulmaa. Tämän tiedostaessaan mielenkiintoinen ja surullinen tarina. Jos kuuntelee kirjaa halutakseen kuulla esim Frendien kulisseista, tulee pettymään.

  • Päivi

    4. marrask. 2023

    Ajatuksia herättävä
    Surullinen
    Hämmentävä

    Rakastan Frendejä ja rakastan Chandleria. Elämäkerrat ei ole mun genreni koska en tiedä ketään niin kiinnostavaa ihmistä, että haluaisin hänen elämästä lukea, mutta tottakai viime viikon suurimman uutisen jälkeen tämä valikoitui lukulistalleni. Mielenkiintoinen teos addiktioista ja niiden järjettömästä vallasta. Jostain syystä on vaikea uskoa kaikkia yksityiskohtia mitä luin, en tiedä miksi kertoja vaikuttaa epäilyttävältä. Oli miten oli, kirja oli lukemisen arvoinen ja tarina ansaitsi tulla kuulluksi. Suomentajalle noottia, diet coken vielä kestän vaikkei light cokista kukaan suomeksi diet cokeksi kutsukaan mutta GASLIGHTNING = KAASUVALOTUS, come on!

  • Pekka

    29. lokak. 2023

    Ajatuksia herättävä
    Surullinen

    Kirja kertoo riippuvuudesta ja Matthewn taistelusta sitä vastaan. Suurena Frendit-fanina olisin toivonut enemmän kerrottavan sarjasta, mutta tämä oli Matthewin tarina. Aloitin kirjan kuuntelun 5 päivää sitten ja lopetin sen tänään 29.11, jolloin Mathew Perryn kuolemasta uutisoitiin. Kirjan viimeiset luvut herättivät toiveita siitä, että Matt eläisi viimein onnellista elämää. Lepää rauhassa

  • Helena

    28. lokak. 2023

    Surullinen
    Koukuttava

    Todella koukuttava. Meille Frendit sarjaa seuranneille ”must ” kirja!

  • Kati

    4. marrask. 2023

    Hyvin kirjoitettu ja suomennettu. Kuvaa pöihderiippuvuutta ilman sen glorifiointia. Toivottavasti nyt sait rauhan Mathew

  • Sini

    18. marrask. 2023

    Ajatuksia herättävä
    Surullinen
    Koukuttava

    Ajatuksia herättävä kuvaus addiktin elämästä. Mielenkiintoinen elämäntarina, joka saa värähtelemään epätoivosta ja surusta samalla kun herättää empatian. Pistää miettimään myös länsimaista lääketiedettä ja sen lääkekeskeisyyttä entistä enemmän.Suomentajalle pitää kyllä antaa vähän noottia. Sanontoja ja joitain termejä on käännetty sana sanasta eikä Perryn mainiot letkautukset avaudu oikein. Kirja voisi olla huomattavasti parempi, jos se olisi todella suomennettu eikä vain käännetty suomeksi.

  • Henna

    5. marrask. 2023

    Ajatuksia herättävä

    Pysäyttävän rehellinen kertomus addiktin elämästä. Huono, jäykkä suomennos pilasi lukukokemuksen. Harmi, ettei Storytelissä ole alkuperäiskielellä.

  • Kristina

    30. lokak. 2023

    Jos en olisi Frendit fani, en olisi koko kirjaa kuunnellut. Surullisten uutisten takia kuitenkin halusin kuulla hänen surullisen tarinansa. Mielenkiintoista oli kuulla kaikista kuuluisuuksista, ketä hän mainitsi. Kurjaa miten kaikkia naurattava persoona voi olla niin yksinäinen ja hukassa.

  • Miira

    2. marrask. 2023

    Surullinen
    Informatiivinen

    Vähän jää jäljelle, kun päihteet vie koko elämän.

  • Iina

    31. lokak. 2023

    Ajatuksia herättävä
    Surullinen

    Todella surullista kuunneltavaa😢 Herättää ajatuksia ja antaa mielestäni hyvän kuvan siitä millaista addiktio voi olla. Itku silmässä kuuntelin, mutta oli kuuntelemisen arvoinen. Toki loi vähän surullisen varjon Frendit jaksoille, kun hän kuvaili mitä käytti missäkin kohtaa Frendejä. Hyvin kirjoitettu kirja. Lepää rauhassa Mattman😭