KÄYTTÖSOPIMUS

Storytel Oy, y-tunnus 2792250-7, Sörnäisten Rantatie 29, 00500 Helsinki, Suomi, sähköpostiosoite support@storytel.fi (jäljempänä Storytel tai me) tarjoaa digitaalisen tilauspalvelun, jonka välityksellä käyttäjä voi suoratoistaa ja ladata väliaikaisesti äänikirjoja ja e-kirjoja matkapuhelimeen tai muuhun laitteeseen, jolla voidaan muodostaa yhteys internetiin (jäljempänä palvelu). Tätä käyttösopimusta ja sen ehtoja (jäljempänä sopimusehdot) sovelletaan palvelun käyttöön, jota on esimerkiksi käyttäjän (jäljempänä käyttäjä tai sinä) rekisteröityminen Storytelin tilaajaksi sekä Storytelin lisäpalveluiden tai tuotteiden ja lahjakortin tai ilmaisen kokeilujakson käyttäminen. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Storytelin nimellä markkinoitavaan ja Storytel Oy:n julkaisemaan palveluun.

Käyttäjän on oltava täyttänyt 18 vuotta ja/tai oltava muutoin valtuutettu solmimaan sopimuksia ja sitouduttava noudattamaan sopimusehtoja, ennen kuin hän voi hyväksyä nämä Storytelin sopimusehdot ja ryhtyä palvelun tilaajaksi.

Hyväksyt sopimusehdot ja sitoudut noudattamaan niitä perustamalla tilin palvelun käyttöä varten ja/tai lisäämällä valintamerkin hyväksynnän vahvistavaan ruutuun. Perustamalla tilin ja lisäämällä valintamerkin kyseiseen ruutuun, olet ymmärtänyt ja hyväksyt sen, että Storytel käsittele henkilötietojasi Storytelin tietosuojakäytännön ja voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Palvelun käyttö edellyttää näiden sopimusehtojen hyväksymistä. Sopimusehdoissa on selvitetty, millä ehdoilla palvelu on käytettävissäsi, ja nämä ehdot korvaavat kaikki aikaisemmat ehdot.

Palvelun joihinkin osiin saattaa liittyä lisäehtoja, esimerkiksi kilpailun sekä lisäpalveluiden tai muiden toimintojen säännöt, tai lisäehtoja saatetaan soveltaa palvelun kautta käytettävissä olevaan sisältöön, tuotteeseen tai ohjelmistoon. Mikäli lisäehtoja sovelletaan, siitä ilmoitetaan kyseisen toiminnon tai tuotteen yhteydessä. Storytelin mahdolliset lisäehdot täydentävät näitä sopimusehtoja, ja ristiriitatilanteessa noudatetaan lisäehtoja.

Kun hyväksyt nämä sopimusehdot, hyväksyt myös sen, että Storytel voi irtisanoa tai keskeyttää palvelun käytön milloin tahansa, ilman ennakkoilmoitusta, mikäli et noudata tässä mainittuja sopimusehtoja.

1. PALVELU

1.1.
Palvelun käyttö sisältää Storytelin käyttöösi toimittamien äänikirjojen kuuntelun, e- kirjojen lukemisen ja muun sisällön tai tuotteiden käytön. Palvelu on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön.
1.2.
Palvelua voivat käyttää vain Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen alueella asuvat henkilöt. Palvelu on käytettävissä eri alueilla ja sen sisältö saattaa vaihdella EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolella. Lisätietoja omalla alueellasi käytettävissä olevasta sisällöstä on osoitteessa www.storytel.fi.
1.3.
Palvelun käyttö edellyttää, että käytettävissäsi on matkapuhelin, tablettitietokone, PC- tietokone tai jokin Storytelin yhteistyökumppaneiden alustoista, josta voit muodostaa yhteyden internetiin ja johon Storytelin sovellus on asennettu. Täydellinen, päivitetty luettelo palvelun käytön teknisistä vaatimuksista ja Storytelin yhteistyökumppaneista on Storytelin verkkosivustolla (www.storytel.fi).
1.4.
Storytel pidättää itsellään oikeuden muokata palvelun käytön teknisiä vaatimuksia sekä muuttaa, lisätä ja poistaa yhteistyökumppaneita. Storytel pyrkii parhaansa mukaan ilmoittamaan sinulle sähköpostitse kaikista muutoksista, jotka rajoittavat teknisiä mahdollisuuksia käyttää palvelua, viimeistään kolmekymmentä (30) vuorokautta ennen muutoksen astumista voimaan. Storytel kuitenkin pidättää itsellään oikeuden lisätä ja poistaa yhteistyökumppaneita koska tahansa tiedottamatta asiasta sinulle etukäteen.
1.5.
Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua ja sen ominaisuuksia ja toimintoja näiden sopimusehtojen sekä soveltuvien lakien, sääntöjen, määräysten ja muiden palvelun tai sen sisällön käyttöä koskevien rajoitusten mukaisesti.

2. ILMAINEN KOKEILUJAKSO

2.1.
Tilauksesi saattaa alkaa ilmaisella kokeilujaksolla (jäljempänä ilmainen kokeilujakso). Ilmainen kokeilujakso kestää neljätoista (14) vuorokautta tai sen ajanjakson, joka mainitaan silloin, kun rekisteröidyt palveluun. Ilmaisen kokeilujakson tarkoituksena on tarjota käyttäjälle mahdollisuus tutustua palveluun maksutta, ennen kuin hän päättää, sitoutuuko kuukausitilaukseen.
2.2.
Kuukausitilaus jatkuu automaattisesti maksullisena ilmaisen kokeilujakson jälkeen, mikäli et ole irtisanonut palvelun tilausta ennen ilmaisen kokeilujakson viimeistä voimassaolopäivää. Jos irtisanot tilauksen ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, sinulta ei veloiteta mitään ja tilauksesi päättyy ilmaisen kokeilujakson päättyessä.
2.3.
Storytel tarjoaa ilmaisen kokeilujakson vain kerran. Käyttäjä, joka on jo kertaalleen hyödyntänyt ilmaisen kokeilujakson, ei pysty aktivoimaan ilmaista kokeilujaksoa enää uudelleen kahteenkymmeneen neljään (24) kuukauteen ilmaisen kokeilujakson päättymispäivästä alkaen. Storytel päättää harkintansa mukaan käyttäjien oikeudesta ilmaiseen kokeilujaksoon ja saattaa rajoittaa tätä oikeutta ehkäistäkseen ilmaisen kokeilujakson luvatonta hyödyntämistä tai sopimusehtojen rikkomista. Storytel pidättää oikeuden evätä tai irtisanoa ilmainen kokeilujakso harkintansa mukaan, mikäli Storytel toteaa, ettei käyttäjä ole oikeutettu ilmaiseen kokeilujaksoon. Ilmaista kokeilujaksoa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

3.HINNAT JA MAKSAMINEN

3.1.
Storytel toimii yhteistyössä maksupalveluita tarjoavien kolmansien osapuolten kanssa, joille kaikki maksut suoritetaan.
3.2.
Tilaus maksetaan kerran kuukaudessa etukäteen, kunnes käyttäjä päättää irtisanoa tilauksensa. Kuukausitilaus veloitetaan kolmenkymmenen (30) vuorokauden välein siitä päivästä alkaen, kun käyttäjä on aktivoinut tilauksensa, tai jos tilaus on alkanut ilmaisella kokeilujaksolla, ilmaisen kokeilujakson päättymistä seuraavasta päivästä alkaen, mikäli käyttäjä ei ole irtisanonut tilausta ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä. Joskus veloituspäivä saattaa muuttua, esimerkiksi mikäli käyttäjän tiliin yhdistetyn maksukortin viimeisen voimassaolopäivän vahvistaminen ei onnistunut.
3.3.
Hinnat ovat Storytelin verkkosivustolla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV). Maksu tapahtuu pankki- tai luottokortilla tai käyttäen jotain muuta Storytelin käyttäjälle ilmoittamaa maksutapaa. Hinta saattaa vaihdella käytetystä maksutavasta riippuen. Mikäli hinnat vaihtelevat, Storytel tiedottaa asiasta verkkosivustollaan samassa yhteydessä muiden hintatietojen kanssa.
3.4.
Hinnat eivät sisällä tietoliikenteen käyttöön liittyviä kustannuksia tai maksuja, jotka käyttäjän internet- tai mobiilioperaattori voi veloittaa käyttäjän kanssa tekemänsä sopimuksen perusteella.
3.5.
Mikäli maksua ei suoriteta, Storytel pidättää itsellään oikeuden päättää oikeutesi käyttää palvelua. Voit aktivoida käyttöoikeutesi uudelleen ottamalla yhteyttä Storyteliin osoitteessa www.storytel.fi tai lähettämällä Storytelille sähköpostia siitä sähköpostiosoitteesta, joka on liitetty tiliisi.

4.LAHJAKORTIT

Kun rekisteröidyt käyttämällä Storytelin lahjakorttia, hyväksyt samat sopimusehdot kuin palvelusta maksava tilaaja ja sitoudut noudattamaan niitä lukuun ottamatta tässä mainittuja maksuehtoja. Kun rekisteröidyt käyttämällä Storytelin lahjakorttia, saat käyttöösi kaikki palvelut lahjakortin kattamaksi ajaksi. Kun lahjakortin kattama ajanjakso päättyy, palvelu irtisanotaan automaattisesti, ellet erikseen rekisteröidy palvelun tilaajaksi ja jatka maksullisen palvelun tilaamista. Jos lunastat Storytelin lahjakortin, kun olet jo palvelun tilaaja, Storytel keskeyttää maksuvelvoitteet lahjakortin kattaman ajanjakson pituiseksi ajaksi. Kun lahjakorttijakso on kulunut, maksullinen tilauksesi jatkuu automaattisesti ja sinulta veloitetaan normaali kuukausimaksu maksuehtojen mukaisesti.

5.PERUUTUS

5.1.
Kun olet rekisteröitynyt palvelun tilaajaksi, sinulla on oikeus perua tilaus neljäntoista (14) vuorokauden sisällä sopimuksen tekemisestä. Tämä neljäntoista vuorokauden jakso alkaa siitä päivästä, jolloin rekisteröidyit palveluun, teit ensimmäisen maksusuorituksen tai jos rekisteröidyit käyttämällä ilmaista kokeilujaksoa, aloitit ensimmäisen kerran käyttämään palvelua, sen mukaan mikä tulee ensin.
5.2.
Jos alat kuunnella äänikirjaa tai lukea e-kirjaa tai käytät palvelua jollain muulla tavalla, menetät oikeutesi peruuttaa kaupan kohdassa 5.1 mainitun 14 vuorokauden peruutusoikeuden nojalla. Tämän jälkeen palvelun lopettamiseen sovelletaan jäljempänä, kohdassa 9 olevia ehtoja.
5.3.
Jos haluat peruuttaa palvelun 14 vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä, suosittelemme, että ilmoitat siitä meille käyttämällä lomaketta, jonka saat osoitteesta www.storytel.fi tai muulla dokumentoidulla tavalla. Ilmoita Storytelille, että tahdot perua oston 14 vuorokauden peruutusoikeuden perusteella lähettämällä lomake tiliisi liitetystä sähköpostiosoitteesta tai käyttämällä jotain muuta menetelmää.
5.4.
Jos sinulta on veloitettu maksu virheellisesti, maksu hyvitetään sinulle kolmenkymmenen (30) vuorokauden kuluessa.

6.IMMATERIAALIOIKEUDET

Palvelu myönnetään henkilökohtaiseen käyttöösi eikä sitä saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Palvelu on tarkoitettu vain viihdekäyttöön sekä muuhun vastaavaan tarkoitukseen. Palvelu ja sen sisältö on suojattu tekijänoikeuksin. Tekijänoikeudet omistaa Storytel tai lisenssin myöntäjä tai haltija. Kaikki palvelun ja palvelun kautta käytettävissäsi olevan sisällön tavaramerkit, palvelumerkit, kauppanimet, ulkoasut ja muut immateriaalioikeudet ovat Storytelin, lisenssin myöntäjien tai lisenssin haltijoiden tai niiden tytäryhtiöiden omaisuutta. Mitään palvelun tai sen sisällön osaa ei saa käyttää eikä hyödyntää muutoin kuin osana sinulle näiden sopimusehtojen mukaan myönnettyä palvelua, ellei asiasta ole erikseen kirjallisesti muuta sovittu. Voit omistaa ne fyysiset alustat, joiden välityksellä palvelun elementit sinulle toimitetaan, mutta Storytel pidättää itsellään palvelun ja kaikkien sen sisältämien immateriaalioikeuksien täydelliset omistusoikeudet. Sinulle ei siirry mitään oikeuksia palveluun eikä sinulle siirry mitään oikeuksia palvelun kautta käytettävissäsi olevaan sisältöön eikä sen osaan. Mikään Storytelin omistaman tai lisensoiman brändin tarjonta ei anna sinulle implisiittisesti eikä muutoinkaan minkäänlaista lisenssiä eikä käyttöoikeutta palvelussa näytettyyn tai palvelun sisältämään tavaramerkkiin.

7.SISÄLTÖ JA OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSLISENSSI

7.1.
Palvelu on määritetty mahdollistamaan palvelun ohjelmiston, sen sisällön, virtuaalikohteiden sekä muiden omistamiemme tai lisensoimiemme materiaalien käyttö. Myönnämme sinulle rajoitetun, peruutettavissa olevan, henkilökohtaisen lisenssin käyttää palveluun kuuluvaa ohjelmistoa, palvelun sisältöä, virtuaalisia kohteita ja muuta materiaalia. Lisenssiä ei myönnetä eksklusiivisesti sinulle eikä sinulla ole oikeutta siirtää tai tarjota lisenssiä edelleen. Palveluun kuuluvaa ohjelmistoa, sen sisältöä, virtuaalisia kohteita tai muuta materiaalia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.
7.2.
Palvelun käyttäjänä olet sitoutunut siihen, ettet kopioi, jäljennä, muokkaa, luo johdannaisia, näytä, julkaise, jaa, välitä, lähetä, siirrä, myy, vuokraa, lainaa, lisensoi edelleen tai laita kiertoon kolmannelle osapuolelle (sisältää myös materiaalin näyttämisen ja jakelun kolmannen osapuolen verkkosivustolla) tai millään muullakaan tavoin käytä hyväksesi mitään tarkoitusta varten (kaupallista tai muuta) mitään materiaalia tai palvelua tai sen osaa ilman Storytelin nimenomaista ja etukäteen annettua kirjallista lupaa, ellei sovellettava laki nimenomaisesti muuta määrää.
7.3.
Palvelun käyttäjänä sitoudut seuraavaan: 1) Et jaa edelleen, pyri kiertämään tai poista käytöstä mitään palvelussa käytettyä sisällön suojausjärjestelmää tai digitaalisten oikeuksien hallintatekniikkaa. 2) Et käännä, pura, tutki käänteistekniikalla tai millään muullakaan tavoin muunna mitään palvelua ihmisen luettavaan muotoon. 3) Et poista tunnisteita etkä tekijänoikeuteen tai muuhun omistusoikeuteen viittaavia ilmoituksia. 4) Et käytä palvelua laittomasti etkä sopimuksen vastaisesti tai tavalla, jolla annat ymmärtää, että liityt jollain tavoin tuotteisiimme, palveluihimme tai brändeihimme. Palvelun käyttäjänä vastuullasi on taata, että noudatat palveluun liittyvän ohjelmiston ja sen sisällön sekä palvelun ja sen sisällön käytössä näitä sopimusehtoja ja edellä lueteltuja vaatimuksia.

8.KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖ JA LINKIT

8.1.
Storytelin palvelussa, verkkosivustolla ja sen ylläpitämillä foorumeilla saattaa olla kolmansien osapuolten luomia hyperlinkkejä tai muita elementtejä sekä palvelussa että sen ulkopuolella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Storytel tai sen tytäryhtiöt yhtyisivät kolmansien osapuolten verkkosivustoillaan tai sosiaalisessa mediassa tai niiden ulkopuolella esittämiin mielipiteisiin tai näkemyksiin. Storytel ei tarkista näillä kolmansien osapuolten sivustoilla esiintyvän sisällön oikeellisuutta, ajankohtaisuutta, tietojen täydellisyyttä eikä laatua, ei tue sitä eikä ole siitä vastuussa. Storytel ei myöskään vastaa näiden kolmansien osapuolten sivustoilla tai sosiaalisessa mediassa tarjottujen, käytettyjen, hankittujen tai mainostettujen tuotteiden tai palveluiden laadusta eikä toimituksesta. Storytel ei vastaa kolmannen osapuolen verkkosivustollaan tai sosiaalisessa mediassa julkaisemasta sisällöstä eikä ole koskaan velvollinen korvaamaan laiminlyönnistä, sopimusrikkomuksesta, herjauksesta, tekijänoikeuksien tai muiden immateriaalioikeuksien loukkaamisesta suoraan tai epäsuorasti aiheutuneita menetyksiä tai muita vahinkoja, jotka ovat seurausta kolmansien osapuolten hyperlinkitetyllä verkkosivustolla tai sosiaalisessa mediassa näytetyistä, jaetuista tai käytetyistä tiedoista tai sisällöstä.
8.2.
Palvelu voi sisältää kolmannen osapuolen tarjoamia palveluita tai sisältöä, se voi sisältyä niihin tai se voidaan tarjota niiden yhteydessä. Storytel ei hallinnoi kyseisiä kolmansien osapuolten palveluita eikä niiden sisältöä. Lue huolellisesti kolmannen osapuolen palveluita ja/tai sisältöä koskevat käyttösopimukset, ehdot ja tietosuojakäytännöt.
8.3.
Jos käytät palvelua mobiiliverkossa, operaattorisi veloittaa sinulta oman hinnastonsa mukaiset viestintä- ja tietoliikennekulut sekä muut kustannukset.

9.TILAUKSEN KESTO JA PÄÄTTÄMINEN

9.1.
Tilauksesi uudistetaan joka kuukausi ilman määräaikaa tai niin kauan kuin Storytel palvelua tarjoaa, ellet erikseen irtisano tilaustasi. Voit kuitenkin irtisanoa tilauksesi koska tahansa. Jos haluat irtisanoa palvelun, ennen kuin seuraava kausi lisätään tilaukseesi, sinun on irtisanottava palvelu viimeistään yhtä päivää ennen uuden tilauskuukauden alkamista. Muussa tapauksessa tilaus jatkuu ennallaan ja sinulta laskutetaan vielä seuraava kuukausi, ennen kuin tilauksesi päättyy.
9.2.
Jos haluat lopettaa tilauksen, mene osoitteeseen www.storytel.fi ja kirjaudu palveluun. Valitse omat sivut ja oma tili, valitse tilauksen lopettaminen ja noudata esiin tulevia ohjeita. Voit myös lopettaa palvelun tilaamisen ottamalla yhteyttä Storyteliin jollain muulla tavalla.
9.3.
Edellä mainitun lisäksi Storytel pidättää itsellään oikeuden irtisanoa käyttäjän sopimus tai rajoittaa palvelun käyttöä, mikäli käyttäjä ei noudata näitä sopimusehtoja tai käyttää (tai hänen epäillään käyttävän) palvelua laittomasti tai vilpillisesti.

10.STORYTELIN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET

10.1.
Storytel pidättää itsellään oikeuden muuttaa palvelun hintaa ja näitä sopimusehtoja kokonaan tai osittain. Muutoksista ilmoitetaan käyttäjille sähköpostitse, tekstiviestillä tai palvelun kautta viimeistään kuukausi ennen kuin muutokset astuvat voimaan.
10.2.
Storytel voi ottaa käyttäjiin yhteyttä postitse, puhelimitse, tekstiviestillä, multimediaviestillä, sähköpostitse tai suoraan palvelun kautta tiedottaakseen palveluun liittyvistä toiminnoista ja palvelun sisällöstä. Storytel voi myös ottaa käyttäjiin yhteyttä postitse, puhelimitse, tekstiviestillä, multimediaviestillä, sähköpostitse tai suoraan palvelun kautta tiedottaakseen kampanjoista ja muista vastaavista toimista sekä palveluun liittyvistä tapahtumista, ellei käyttäjä ole erikseen kieltänyt tällaisia yhteydenottoja. Storytelin tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikkeen yhteydenpitoon Storytelin ja käyttäjän välillä.
10.3.
Storytel ei vastaa mobiiliverkossa tai verkkopalveluissa esiintyvistä häiriöistä.
10.4.
Palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, seitsemänä (7) päivänä viikossa. Storytel ei takaa, etteikö palvelussa voisi joskus esiintyä häiriöitä ja käyttökatkoksia. Jos palvelussa esiintyy häiriöitä tai palvelu katkeaa, Storytel saa yrittää korjata ongelmat ilman että kyseessä olisi näiden sopimusehtojen mukainen sopimusrikkomus. Storytelilla on oikeus sulkea palvelu kohtuulliseksi ajaksi esimerkiksi huollon tai päivitysten suorittamista varten.
10.5.
Storytelilla on näiden sopimusehtojen mukaisesti oikeus siirtää omat oikeutensa ja velvollisuutensa osittain tai kokonaan kolmansille osapuolille. Storytelilla on oikeus käyttää alihankkijoita sopimusehtojen mukaisten velvoitteidensa täyttämiseksi. Henkilötietojen käsittelyyn vaikuttavat muutokset käsitellään Storytelin tietosuojakäytännön mukaisesti.

11.KÄYTTÄJÄN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET

11.1.
Käyttäjällä on henkilökohtainen oikeus kuunnella äänikirjoja, lukea e-kirjoja ja käyttää palvelun sisältöä yksityisesti. Käyttäjätili (myös kirjautumistiedot) on henkilökohtainen eikä sitä siihen liittyviä tunnuksia saa luovuttaa muiden henkilöiden käyttöön.
11.2.
Käyttäjä ei saa jakaa äänikirjoja, e-kirjoja eikä muutakaan palvelun sisältöä eteenpäin esimerkiksi kopioimalla, lainaamalla tai vuokraamalla kyseistä materiaalia.
11.3.
Käyttäjä ei saa kiertää eikä yrittää kiertää palvelun teknisiä rajoituksia, joilla estetään sisällön kopioiminen. Käyttäjä sitoutuu olemaan kopioimatta äänikirjoja, e-kirjoja ja palvelun muuta sisältöä osittain tai kokonaan edes yksityiseen käyttöön.
11.4.
Käyttäjä ei saa toistaa äänikirjoja yleisölle eikä julkisissa tiloissa.
11.5.
Jos käyttäjä ei muodosta verkkoyhteyttä yli kolmeenkymmeneen (30) vuorokauteen ja on ladannut sisältöä sovellukseen väliaikaisesti, Storytel voi edellyttää, että käyttäjä muodostaa verkkoyhteyden, vahvistaakseen, että palvelun tilaus on yhä aktiivinen, ja päivittääkseen palveluiden sisällön. Mikäli käyttäjä kieltäytyy muodostamasta verkkoyhteyttä, Storytel pidättää oikeuden keskeyttää palvelun käyttö siihen saakka, kunnes käyttäjä on vahvistanut, että hänen Storytel-tilinsä on aktiivinen. Ellei tiliä voida vahvistaa, Storytel voi harkintansa mukaan joko jatkaa palvelun keskeytystä tai irtisanoa kyseisen käyttäjätilin.
11.6.
Käyttäjän vastuulla on huolehtia, että hänen rekisteröityessään antamat tietonsa ovat oikein ja että Storytelille annetut henkilötiedot, kuten käyttäjän sähköpostiosoite, ovat oikein. Käyttäjän vastuulla on ilmoittaa Storytelille, mikäli hänen tiedoissaan tapahtuu muutoksia. Tämä koskee erityisesti käyttäjän sähköpostiosoitetta. Kun Storytel lähettää käyttäjälle sähköpostia käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, sähköpostiviesti katsotaan vastaanotetuksi viimeistään kolmen (3) vuorokauden kuluessa sen lähettämisestä.
11.7.
Käyttäjä on vastuussa omasta käyttäjätilistään. Hänen vastuullaan on huolehtia, ettei kukaan muu käytä palvelua hänen tunnuksillaan. Käyttäjä sitoutuu olemaan paljastamatta salasanaansa ja muita käyttäjätiliin liittyviä henkilökohtaisia tietojaan muille niin kauan kuin tilaa palvelua.
11.8.
Käyttäjän tulee Storyteliin yhdistettävillä foorumeilla julkaisemissaan ääni- tai e-kirja- arvosteluissa ilmaista mielipiteensä toiset huomioivalla tavalla ja välttää käyttämästä sanoja tai lauseita, jotka voidaan tulkita syrjiviksi tai loukkaaviksi tai hyvän tavan vastaisiksi. Lisäksi käyttäjän tulee huolehtia siitä, ettei hän julkaise, käytä tai jaa kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia loukkaavaa aineistoa eikä julkaise, käytä tai jaa sisältöä tai kommentteja, joka on laitonta tai voidaan tulkita laittomaksi, esimerkiksi herjaavaa sisältöä, seksuaalista hyväksikäyttöä esittävää tai siihen rohkaisevaa aineistoa tai vihapuhetta.
11.9.
Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää näiden sopimusehtojen mukaisia oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan ilman Storytelin kirjallista lupaa.
11.10.
Palvelua ei saa käyttää tavoilla, jotka aiheuttavat tai voivat todennäköisesti aiheuttaa palvelussa katkoksen tai palvelun vaurioitumisen tai vahingoittumisen. Käyttäjä ymmärtää, että hän itse, ei Storytel, on vastuussa kaikesta laitteestaan Storytelille lähetetystä sähköisestä viestinnästä ja sisällöstä ja että hän saa käyttää palvelua, laitettaan ja Storytelin verkkosivustoa sekä Storytelin foorumeita palvelun puitteissa ja sen ulkopuolella vain lainmukaisessa tarkoituksessa. Vastaavasti käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä verkkosivustoa vilpillisessä tarkoituksessa tai rikolliseen tai muuhun laittomaan toimintaan ja olemaan lähettämättä, käyttämättä tai uudelleen käyttämättä materiaalia, joka ei kuulu hänelle, tai on laitonta, loukkaavaa (esimerkiksi seksuaalinen materiaali tai rasismiin, aggressioon ja toisen fyysiseen vahingoittamiseen yllyttävä materiaali), epärehellistä, harhaanjohtavaa, solvaavaa, sopimatonta, häiritsevää, herjaavaa, häpäisevää, rivoa tai pornografista tai loukkaa tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä, luottamuksellisuutta, yksityisyyttä tai muita suojattuja tietoja tai oikeuksia tai vahingoittaa jollain muulla tavalla kolmansia osapuolia.
11.11.
Jos palvelussa tai sen osissa esiintyy virheitä tai häiriöitä, ota yhteyttä Storyteliin täyttämällä yhteydenottolomake osoitteessa www.storytel.fi. Lähetä täytetty lomake tiliisi rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta tai tiedota asiasta meille tai jätä valitus jollain muulla keinoin.
11.12.
Käyttäjä on tietoinen siitä, että palvelu sisältää myös sellaista sisältöä, joka ei sovellu alaikäisille. Et siis saa antaa alaikäisen käyttää palvelua ilman valvontaa.

12.MUUT EHDOT

12.1.
Saat käyttää palvelua vain viihde- tai muussa vastaavassa tarkoituksessa näiden sopimusehtojen ja Suomen lakien puitteissa. Palvelua ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Storytel ei esitä, että palvelu tai palvelun kautta käytettävissä oleva sisältö olisi käytettävissä jossain toisessa maassa.
12.2.
Storytel ei ole korvausvelvollinen eikä muullakaan tavoin vastuussa, mikäli Storytel pystyy osoittamaan, että aiheutunut vika johtuu Storytelista riippumattomista syistä, joita Storytelin ei voida kohtuudella olettaa pystyneen ennakoimaan sopimuksen teon aikana, ja joiden seurauksia Storytel ei olisi voinut kohtuullisin toimin välttää tai voittaa.
12.3.
Storytelilla on oikeus keskeyttää käyttäjän tilaus tai irtisanoa sopimus (palvelu) päättymään välittömästi, jos on syytä epäillä, ettei käyttäjä ole noudattanut sopimusehtoja tai sovellettavia lakeja, säädöksiä ja määräyksiä, tai jos käyttäjä lisäksi käyttää palvelua siten, että siitä saattaa aiheutua vahinkoa Storytelille tai jollekin kolmannelle osapuolelle.
12.4.
Sopimusehdot vastaavat ja niihin sovelletaan Suomen voimassaolevaa lainsäädäntöä. Sopimusehdot eivät kuitenkaan rajoita sinulle asuinmaasi lakien mukaan kuuluvia, kuluttajansuojaan liittyviä oikeuksia, mikäli ne poikkeavat edellä mainitusta.
12.5.
Jos Storytelin ja käyttäjän välille syntyy riitaa, osapuolten tulee ensisijaisesti yrittää ratkaista riitaisuudet sopimalla. Elleivät osapuolet pääse asiassa sopuun, riita voidaan lähettää ratkaistavaksi kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaan. Riitaisuudet voidaan ratkaista myös käräjäoikeudessa.
12.6.
Euroopan komissio ylläpitää verkkosivustoa, joka tarjoaa apua kuluttajien ja myyjien välisten verkkoriitojen ratkaisemiseksi ilman tuomioistuimia osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
12.7.
Ellet ole tyytyväinen palveluun, sen sisältöön tai näihin sopimusehtoihin, ainoa mahdollinen ratkaisu on lopettaa palvelun käyttäminen.
12.8.
Jos tarvitset lisätietoja palvelusta tai apua palvelun ominaisuuksien tai tilisi kanssa, lähetä viesti osoitteeseen support@storytel.fi.

Tarkistettu viimeksi 1.3.2018

Storytel Oy