Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Undertaker - osa 1 - Marko Kilpi

Undertaker - osa 1

Undertaker - osa 1

3.6331658291457285 199 5 Kirjailija: Marko Kilpi Lukija: Pirkka-Pekka Petelius
Saatavilla äänikirjana.
Kivi on vastuuntuntoinen ja huomaamaton perheenisä, joka työskentelee hautaustoimistossa. Työ hautaustoimistossa on Kivelle täydellinen piilopaikka, sillä kukaan ei ole hänestä kiinnostunut, kukaan ei tule hänen työpaikalleen kuin pakottavasta tarpeesta. Hautaustoimiston kätköistä Kivi voi kaikessa rauhassa pyörittää tehokasta rikosbisnestään, sillä hän on myös kansainvälisen tason ammattirikollinen. Ensimmäinen osa - MERI. Kivi saa tietää, että hänen tärkein luottomiehensä aikoo pettää hänet pahimmalle viholliselleen. Kamppailu elämästä ja kuolemasta matkustajalaivassa alkaa. Kuka selviytyy satamaan vai selviytyykö kukaan?
Kieli: Suomi Kategoria: Dekkarit Sarja: Undertaker: 1 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Original
Julkaisuvuosi: 2017-04-26
Pituus: 48M
ISBN: 9789177614623
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ