Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Musta aamunkoitto - Rolf Börjlind,Cilla Börjlind

Musta aamunkoitto

Musta aamunkoitto

4.329670329670329 182 5 Kirjailija: Rolf Börjlind,Cilla Börjlind Lukija: Paavo Kerosuo
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Arildin taajamassa Etelä-Ruotsissa on tapahtunut kammottava lapsenmurha. Poliisintöihin palannut Olivia Rönning joutuu mukaan tutkimuksiin, jotka laajenevat pian Tukholman liepeille, kun 7-vuotias poika kokee saman koruttoman kohtalon. Johtolangat vievät rasistisiin piireihin uusnatsien jäljille. Samaan aikaan ex-poliisi Tom Stilton on saanut antikvariaattia pitävältä ystävältään kirjan, johon on koottu lehtileikkeitä. Kaikki leikkeet käsittelevät raskaana olleen prostituoidun murhaa, joka häneltä jäi aikoinaan ratkaisematta ja painaa yhä mieltä.Dna-testien tulokset saattavat Rönningin ja Stiltonin yhteen ja vievät tutkinnan oudoille teille. Musta aamunkoitto on Tom Stiltonista kertovan dekkarisarjan kolmas, itsenäinen osa. Kirjojen elokuvamainen kerronta pitää tiukasti otteessaan, ja ensimmäinen kirja on nyt sovitettu myös tv-sarjaksi, jonka YLE esittää syksyllä 2016.
Kieli: Suomi Kategoria: Dekkarit Kääntäjä: Sirkka-Liisa Sjöblom

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Kustantamo S&S
Julkaisuvuosi: 2017-06-02
Pituus: 13T 38M
ISBN: 9789515242839

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Kustantamo S&S
Julkaisuvuosi: 2016-06-06
ISBN: 9789515240026
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ