Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Pasilan mies - J.K. Tamminen

Pasilan mies

Pasilan mies

3.7223719676549867 742 5 Kirjailija: J.K. Tamminen Lukija: Markus Bäckman
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Todenmukaisuudessaan pysäyttävä rikosromaani perustuu Helsingin huumepoliisin entisen päällikön tapaukseen. Se avaa karun näköalan poliisin erikoisyksikön toimintaan. Sen armottomalla pelikentällä valtaa pitää epärehellisten viranomaisten tahmainen verkosto, jossa häikäilemättä käytetään hyväksi ihmisiä, suhteita ja tilaisuuksia. Kentän toisella laidalla ovat ammattirikolliset, yksin ja ryhminä. Heillä on käytössä sama keinovalikoima suoraviivaisella väkivallalla täydennettynä. Pasilan miehen keskushahmo on huumepoliisin päällikkö, joka käyttää valtaa ja mahdollisuuksia hyväkseen. Kiinni jäätyään hänen roolinsa on olla hymyilevä kilpimies - pysäyttäjä, joka takaa, että rikollinen toiminta jatkuu samaan aikaan, kun kaikki keskittyvät kilpimiehen kohtaloon. Vuodet rikosten ja rikollisten parissa ovat tehneet alamaailman salaisuudet kirjoittajalle tutuiksi. Tammisen vahvat ja toverilliset suhteet kovanluokan rikollisten kanssa ovat avanneet poikkeuksellisen rankan tiedonlähteen, jossa luottamus ansaitaan teoilla, ei puheilla.
Kieli: Suomi Kategoria: Jännitys Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storyside/Minerva
Julkaisuvuosi: 2017-03-17
Pituus: 7T 26M
ISBN: 9789523124998

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Minerva
Julkaisuvuosi: 2017-01-20
ISBN: 9789523123014
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ