Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Virus K1O1 - Daniel Åberg

Virus K1O1

Virus K1O1

3.5874125874125875 143 5 Kirjailija: Daniel Åberg Lukija: Sanna Majuri
Saatavilla äänikirjana.
HERÄÄMINEN. Amanda herää vieraasta sängystä kaupungilla viettämänsä pitkän ja kostean illan jälkeen. Hän kompuroi kohti metroa voidakseen unohtaa bileiltansa seuraukset, mutta voi koko ajan huonommin ja joutuu oksentamaan asemalaiturilla. Koko kesäinen Tukholma vaikuttaa oudon hiljaiselta, aivan kuin jotain olisi tapahtumassa. Iris on töissä, kun päiväkodista soitetaan ja pyydetään hakemaan tytär kotiin. Kaikki päiväkodissa ovat sairastuneet, joten päiväkoti on suljettava. Iris hyppää pyörän selkään ja ajaa aivan liian kovaa vauhtia kohti Södermalmia päästäkseen tyttärensä luo, mutta matka päättyy selittämättömään onnettomuuteen Skeppsbronilla.
Kieli: Suomi Kategoria: Jännitys Sarja: Virus: 1 Kääntäjä: Mirka Maukonen

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Original
Julkaisuvuosi: 2017-03-10
Pituus: 1T 14M
ISBN: 9789177357896
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ