Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Kärleksdans i obalans - Anna Jansson

Kärleksdans i obalans

Kärleksdans i obalans

3.6856617647058822 3264 5 Kirjailija: Anna Jansson Lukija: Anne-Li Norberg
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Jag ser på mannen jag älskar. Vi står på randen till en katastrof. Jag tycker nästan att han ler i sömnen och plötsligt får jag lust att dräpa honom med kudden, tänker Angelika Lagermark, hårfrisörska på salong d' Amour i Visby. En annons i tidningen blir startskottet för en serie oväntade händelser. Den stuga vid havet där Angelikas gammelmormor Amalia bodde hela sitt 94-åriga liv är till salu. Amalia var en klok gumma och många var de som kom för att få råd och hjälp i livets svåra skeden. Men huset ruvar på en fasansfull hemlighet. Samtidigt fortsätter relationsarbetet på frisersalongen med att hjälpa kunderna att hitta kärleken. Det är det enkla. Den svåra är att behålla kärleken när motgångarna kommer. Det är något Angelika själv får erfara när Magnus blir förälskad i hela världen och gör det otänkbara. Kärleksdans i obalans är en bok om att älska i med- och motgång också i den berg- och dalbana det innebär att leva med någon som förlorat greppet om verkligheten.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Sarja: Angelika Lagermark: 3 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2017-08-03
Pituus: 9T 36M
ISBN: 9789113080116

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2017-07-28
ISBN: 9789113080239
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ