Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt ehtojemme mukaisen evästeiden käytön.

Hyväksyn

Musta tähti - osa 1

3.9038461538461537 156 5 Kirjailija: jesper ersgård.,Joakim Ersgård Lukija: Aku Laitinen
Saatavilla äänikirjana.
OHJAAMO. Los Angelesista Tukholmaan lentävä SAS:n kone katoaa jäljettömiin Taalainmaan yllä mukanaan yli 200 matkustajaa. Putoamispaikkaa ei löydy. Tekoa epäillään terrori-iskuksi, ja Ruotsi siirtyy täyteen valmiustilaan. Samana iltana Thana "Monty" Montgomery on juuri juhlinut saatuaan haluamansa työpaikan maan avaruushallinnossa, kun hänet kutsutaan puolustusvoimien esikunnan järjestämään asiantuntijoiden kriisikokoukseen. Pian hän, entinen agentti Henry Jäger ja Nasan lähettämä asiantuntija tohtori Hyman lentävät tiedustelukoneella kohti Taalainmaata. Mutta mikään ei suju suunnitelmien mukaan ja ryhmä joutuu mukaan uskomattomiin ja hirvittäviin tapahtumiin. Musta tähti on elokuvamaisesti kerrottu science fiction -trilleri, mielikuvituksellinen mutta silti realistinen avaruusseikkailu.
Kieli: Suomi Kategoria: Fantasia & science fiction Sarja: Musta tähti: 1

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Original
Julkaisuvuosi: 2017-01-25
Pituus: 1T 34M
ISBN: 9789177353072
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ