Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Musta tähti - osa 1 - jesper ersgård.,Joakim Ersgård

Musta tähti - osa 1

Musta tähti - osa 1

3.876543209876543 162 5 Kirjailija: jesper ersgård.,Joakim Ersgård Lukija: Aku Laitinen
Saatavilla äänikirjana.
OHJAAMO. Los Angelesista Tukholmaan lentävä SAS:n kone katoaa jäljettömiin Taalainmaan yllä mukanaan yli 200 matkustajaa. Putoamispaikkaa ei löydy. Tekoa epäillään terrori-iskuksi, ja Ruotsi siirtyy täyteen valmiustilaan. Samana iltana Thana "Monty" Montgomery on juuri juhlinut saatuaan haluamansa työpaikan maan avaruushallinnossa, kun hänet kutsutaan puolustusvoimien esikunnan järjestämään asiantuntijoiden kriisikokoukseen. Pian hän, entinen agentti Henry Jäger ja Nasan lähettämä asiantuntija tohtori Hyman lentävät tiedustelukoneella kohti Taalainmaata. Mutta mikään ei suju suunnitelmien mukaan ja ryhmä joutuu mukaan uskomattomiin ja hirvittäviin tapahtumiin. Musta tähti on elokuvamaisesti kerrottu science fiction -trilleri, mielikuvituksellinen mutta silti realistinen avaruusseikkailu.
Kieli: Suomi Kategoria: Fantasia & science fiction Sarja: Musta tähti: 1 Kääntäjä: Susanna Paarma

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Original
Julkaisuvuosi: 2017-01-25
Pituus: 1T 34M
ISBN: 9789177353072
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ