Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn

Me Rosvolat ja Iso-Hemmin arkku

4.68 50 5 Kirjailija: Siri Kolu Lukija: Elsa Saisio
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
'Vanamon joutuminen vieraan rosvojoukon kynsiin oli kyllä ihan täysin minun vikani.' Vilja Vainisto ja Rosvolat ovat päässeet kaikkien aikojen rosvousoppaan jäljille - mutta niin ovat muutkin rosvosuvut! Helmeri Kvistin yli sata vuotta vanhassa oppaassa on rosvovaltiaan viisaus ja voima, ja tietenkin kaikki haluavat saada sen käsiinsä. Mutta Helmeri Kvist on tehnyt parhaansa, että oppaan pystyy löytämään vain todellinen mestari. Vilja tarvitsee rutkasti nokkeluutta ja rohkeutta selvitäkseen vaativasta aarteenetsinnästä ja hurjasta rosvohipasta. Ja viimeistään silloin, kun muut rosvosuvut uhkaavat Viljan perhettä, alkaa hommasta olla leikki kaukana.
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Otava
Julkaisuvuosi: 2012-03-05
Pituus: 6T 46M
ISBN: 9789511265757

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Otava
Julkaisuvuosi: 2012-01-01
ISBN: 9789511266365
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ