Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Hurjat tarinat - Mauri Kunnas

Hurjat tarinat

Hurjat tarinat

4.556521739130435 115 5 Kirjailija: Mauri Kunnas Lukija: Lars Svedberg
Saatavilla äänikirjana.
Noitia, vampyyrejä, kummituksia, hirviöitä, lumimiehiä, muumioita, mörköjä – hui kauhistus! Pelko pois! Mauri Kunnaksen värikkään piirroskirjan hahmoja voi pelätä vallan turvallisesti, sillä ne ovat kaikki mahdottoman hauskoja, ja jokaisella tarinalla on yllättävä, onnellinen loppu. /Vampyyrivaarin tarinoita Yöllistä ilkivaltaa, salaperäisiä katoamisia, varkauksia, noitavoimia …Pelkääminen ei ole ikinä ennen ollut näin hauskaa! Toisin kuin muut perheenjäsenet vampyyrivaari pitää kunniakkaasti yllä sukunsa mainetta ja hiiviskelee öisin pelottelemassa kyläläisiä. Mutta vaari ei ole kylän ainoa hurjimus. Joku muu ilkiö kippasi soraläjän neiti Sipsun kukkapenkkiin, sieppasi rouvien hatut ja sytytti varaston palamaan. Mutta kuka?
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Otava
Julkaisuvuosi: 2012-03-05
Pituus: 1T 4M
ISBN: 9789511262206
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ