Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Bullerbyboken - Astrid Lindgren

Bullerbyboken

Bullerbyboken

4.584028605482717 839 5 Kirjailija: Astrid Lindgren Lukija: Astrid Lindgren
Saatavilla äänikirjana.
Bullerbyboken är en samlingsvolym där Alla vi barn i Bullerbyn, Mera om oss barn i Bullerbyn och Bara roligt i Bullerbyn ingår. Sex barn bor det i Bullerbyn. Lasse, Bosse och Lisa i Mellangården, Britta och Anna i Norrgården och Olle i Sörgården. Där bor förresten också Olles lilla syster Kerstin men hon är ju så liten än så hon räknas likson inte när det ska lekas, tycker de. Och leker det gör barnen i Bullerbyn. Nästan jämt. De går i skolan också förstås och skojar med fröken, de ligger på höskullen och hoppar i höet. De klättrar i berg och letar efter skatter, de rensar rovor och säljer körsbär. De dansar kring midsommarstången, de läser tidningen för farfar, de far på julkalas till moster Jenny och åker skridskor och trillar i sjön. Huvudsaken är att det händer något hela tiden och det gör det. 'Jag tycker synd om alla som inte bor i Bullerbyn', säger Lisa.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Astrid Lindgren/Saltkråkan AB
Julkaisuvuosi: 2013-07-01
Pituus: 4T 48M
ISBN: 9789187331329
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ