Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Svarta rosorna 4 - Dödsdömda - Camilla Lagerqvist

Svarta rosorna 4 - Dödsdömda

Svarta rosorna 4 - Dödsdömda

4.769230769230769 624 5 Kirjailija: Camilla Lagerqvist Lukija: Ester Claesson
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
När Ben hittar ett kodat meddelande i sin pappas plånbok blir det inledningen på ett nytt äventyr för Ben, Hilde och Maja. En liten fiskeby i Norge hotas av de tyska nazisterna och de enda som har möjlighet att varna dem är motståndsgruppen Svarta rosorna. Uppdraget för dem återigen över den norska gränsen och in i fiendeland, där faror lurar överallt och där de inte kan lita på någon. Det blir deras farligaste resa någonsin och när allt är över har de tre vännernas liv för alltid förändrats. Dödsdömda är den fjärde delen i CAMILLA LAGERQVISTS kritikerrosade serie Svarta rosorna. Sagt om tidigare delar i serien: De kallar sig Svarta rosorna. Håll utkik efter deras emblem på bokpärmen. Det är också kännetecknet på en berättelse med omsorgsfull miljö­ och tidsskildring, skriven med fingertoppskänsla för hur försiktigt man ska porträttera unga människor. - Arbetarbladet om Uppdraget Det är bara att konstatera att Camilla Lagerqvist har absolut gehör för att få historisk tid att verka 100% aktuell. - Tidningen Kulturen om Uppdraget Isbarnen berör ett ämne det inte finns mycket skrivet om och här har man lyckats utmärkt med att skapa intresse och läslust för det svenska perspektivet under denna skrämmande tid. - BTJ om Isbarnen
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Svarta rosorna: 4 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: B. Wahlströms Bokförlag
Julkaisuvuosi: 2016-10-27
Pituus: 3T 58M
ISBN: 9789132170638

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: B. Wahlströms Bokförlag
Julkaisuvuosi: 2017-05-03
ISBN: 9789132169724
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ