Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Hirtetyt koirat - Jens Henrik Jensen

Hirtetyt koirat

Hirtetyt koirat

4.129032258064516 31 5 Kirjailija: Jens Henrik Jensen Lukija: Jarkko Nyman
Saatavilla äänikirjana.
Totuus, jota et tahdo tietää. Laatutrillerin uusi aikakausi tulee Tanskasta. Oxen-trilogian avausosa koukuttaa intensiivisyydellään ja vakuuttaa todenmakuisuudellaan. Niels Oxen sai Afganistanista kotiin viemisiksi kunniamerkin lisäksi traumaperäisen stressihäiriön ja raapii nyt elantoa kasaan keräämällä pulloja ja kaivelemalla kauppojen jäteastioita. Veteraani toivoo löytävänsä mielenrauhan muuttamalla Kööpenhaminasta Jyllannin metsiin, mutta vastassa onkin painajainen: hän joutuu epäillyksi vaikutusvaltaisen miehen murhasta. Todistaakseen syyttömyytensä Oxen alkaa epäsovinnaisen tiedusteluagentti Margrethe Franckin avustuksella selvittää surmatöitä, joilla on vain yksi yhteinen nimittäjä: hirtetyt koirat. "Intensiivinen, dramaattinen juoni voisi helposti olla tositarina." Jydskevestkysten "Kaikkea, mitä tehokkaassa trillerissä pitääkin olla." Fyens StifsStidende "Järisyttävän hyvin kirjoitettu." Jyske Medier "Älykästä viihdettä." Tidskriftet Kulturkapellet "Energistä ja jännittävää. Lukija ei voi olla koukuttumatta." Weekendavisen Tanskalaisesta Jens Henrik Jensenistä (s. 1963) tuli kansainvälinen menestystrilleristi vuonna 2012, kun hänen kahdeksas romaaninsa, Oxen-trilogian avausosa Hirtetyt koirat (De hængte hunde) ilmestyi. Sarjaa julkaistaan jo ainakin kymmenessä maassa, ja sen TV-ja elokuvaoikeudet on myyty SF Studios -tuotantoyhtiölle.
Kieli: Suomi Kategoria: Jännitys Alkuperäisotsikko: De hængte hunde Kääntäjä: Sanna Manninen

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2018-05-31
Pituus: 12T 24M
ISBN: 9789510432044
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ