Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan – Nurinkurinen opas hyvään elämään - Mark Manson

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan – Nurinkurinen opas hyvään elämään

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan – Nurinkurinen opas hyvään elämään

4.204819277108434 166 5 Kirjailija: Mark Manson Lukija: Aku Laitinen
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Ollaanpa rehellisiä: ”joskus kaikki menee päin helvettiä ja se pitää vain hyväksyä Meille on aivan liian pitkään tuputettu ajatusta siitä, että positiivisuus on avain onnellisuuteen, mielenrauhaan ja rikkauteen. Paskat! Nyt käsi sydämelle: useimmat jutut maailmassa ja omassa elämässämme ovat päin hemmettiä. Mark Mansonin kirja on kirpeä vastalääke elämäntaitomössön-sössön-hössötykselle – se on polku jaloon taitoon olla välittämättä hittojakaan. Kaikki ihmiset eivät voi olla edes oman elämänsä supersankareita, vaan meidän pitää hyväksyä puutteemme ja rajoituksemme. Tämä kirja tarttuu sinua olkapäistä yhtä hienovaraisesti kuin merimies Hampurin sataman kapakassa, ravistelee ja kertoo herkistynein sanakääntein, miten maailma makaa. Rehellinen, viisas ja häikäilemättömän hauska Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan on ollut valtaisa maailmanmenestys. Sitä on myyty reilut kaksi miljoonaa kappaletta, ja se ilmestyy yli 20 kielellä.
Kieli: Suomi Kategoria: Tietokirjallisuus Alkuperäisotsikko: The Subtle Art of Not Giving a F*ck Kääntäjä: Aura Nurmi

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Atena
Julkaisuvuosi: 2018-05-19
Pituus: 6T 8M
ISBN: 9789523004795

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Atena
Julkaisuvuosi: 2018-05-19
ISBN: 9789523004764
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ