Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Klaras ridlägersommar - Pia Hagmar

Klaras ridlägersommar

Klaras ridlägersommar

4.756892230576441 399 5 Kirjailija: Pia Hagmar Lukija: Charlotta Jonsson
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Star vägrar att gå in i transporten. Han frustar upprört och kastar med huvudet. Envist spjärnar han emot och de blankpolerade hovarna är som fastspikade i marken. Han vet mycket väl att det inte är farligt, men han har helt enkelt inte lust. - Om vi inte åker snart kommer vi för sent, säger mamma. Ända sedan pappa anmälde oss till ridlägret har jag räknat dagarna tills det ska börja. Två veckors intensiv träning för både Star och mig. Något bättre att ägna sommarlovet åt har jag svårt att tänka mig. Men mitt i all förväntan är jag nervös. Tänk om de andra på lägret kommer att skratta åt mig? Om de tycker att någon som rider så dåligt som jag inte borde få ha en egen häst? Och tänk om vi inte får in Star i transporten, hur ska jag då komma dit?
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Klara: 6 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storyside
Julkaisuvuosi: 2018-04-26
Pituus: 3T 17M
ISBN: 9789178079889

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Storytel Publishing
Julkaisuvuosi: 2015-03-02
ISBN: 9789132165511
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ