Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
För att kunna leva - en nordkoreansk flickas resa till frihet - Yeonmi Park

För att kunna leva - en nordkoreansk flickas resa till frihet

För att kunna leva - en nordkoreansk flickas resa till frihet

4.390685640362225 6184 5 Kirjailija: Yeonmi Park Lukija: Sofia Snahr
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Yeonmi Park drömde inte om frihet när hon flydde från Nordkorea. Hon visste inte ens vad frihet innebar. Det enda hon visste var att hon flydde för livet, att om hon och hennes familj stannade kvar skulle de dö - av svält, eller sjukdom, eller till och med genom avrättning. Det här är berättelsen om Parks kamp för att överleva i en av världens mest brutala och slutna diktaturer. Vi får följa författaren från uppväxten i den nordkoreanska gränsstaden Hyesan till flykten till Sydkorea via Kinas undre värld av människosmugglare och trafficking; och hur hon sedan utvecklas till en ledande människorättsaktivist - innan hon ens fyllt 21. För att kunna leva är en stark, insiktsfull och angelägen inifrånskildring av en tillvaro som hittills mestadels har varit dold för omvärlden.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäkerrat Alkuperäisotsikko: In order to live Kääntäjä: Kjell Waltman

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Massolit förlag
Julkaisuvuosi: 2015-12-18
Pituus: 9T
ISBN: 9789176610541

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Massolit förlag
Julkaisuvuosi: 2015-11-02
ISBN: 9789176610251
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ