Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Anden i Glaset - Ewa Christina Johansson

Anden i Glaset

Anden i Glaset

4.21160409556314 586 5 Kirjailija: Ewa Christina Johansson Lukija: Cecilia Walton Agrell
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Det började med den där dumma leken. Anden i glaset. Ställ dina frågor och anden ska svara. Det finns väl egentligen ingen som tror på det där? Inte jag i alla fall. Åtminstone inte förut. Nu vet jag inte. Nu har jag träffat honom. En kväll när åskan mullrar på avstånd har kompisarna Juni, Fanny och nyinflyttade Stella föräldrafritt. Fanny tjatar om att de ska testa anden i glaset. Leken där man skriver alfabetet på ett papper, värmer ett glas och åkallar en ande som sedan svarar på deltagarnas frågor. Plötsligt ekar en åskknall genom huset och lamporna blinkar hysteriskt för att sedan slockna. När strömmen äntligen kommer tillbaka är Stella försvunnen. Kvar på golvet finns bara glaset och pappret med bokstäver. Och på det har någon hårdhänt ringat in bokstaven C, med knallröd penna ...
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Publishing
Julkaisuvuosi: 2015-10-22
Pituus: 2T 48M
ISBN: 9789132167867

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Storytel Publishing
Julkaisuvuosi: 2013-09-01
ISBN: 9789132163197
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ