Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Charmen med tarmen - Allt om ett av kroppens mest underskattade organ - Giulia Enders

Charmen med tarmen - Allt om ett av kroppens mest underskattade organ

Charmen med tarmen - Allt om ett av kroppens mest underskattade organ

4.27844195912071 2593 5 Kirjailija: Giulia Enders Lukija: Cecilia Walton Agrell
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Tarmen pratar vi inte gärna om – det är det dags att ändra på. Tarmsystemet är grundläggande för både kropp och själ och förtjänar att tas på största allvar. Det har stor inverkan på hur vi mår. Ny forskning visar att övervikt, depressioner, allergier och Alzheimers kan orsakas av obalans i tarmfloran. Och kopplingen mellan hjärnan och tarmen är av avgörande betydelse. Är det sant att vi alla sitter på fel sätt på toaletten? Vad är det vi får i oss när vi äter? Hur gör man för att rapa lättare? Vad har blindtarmen egentligen för funktion? Giulia Enders ger svar och lär oss att förstå kroppens reaktioner utifrån de senaste forskningsrönen. På ett enkelt och underhållande sätt förklarar hon hur vi kan uppnå välbefinnande, åldras friskt och leva lyckligare.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Tietokirjallisuus Alkuperäisotsikko: Darme mit charme Kääntäjä: Frederik Sjögren

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2015-10-01
Pituus: 7T 25M
ISBN: 9789176511251

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Bokförlaget Forum
Julkaisuvuosi: 2014-12-23
ISBN: 9789137144986
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ