Kokeile
Konsten att höra hjärtslag - Jan-Philipp Sendker

Konsten att höra hjärtslag

Konsten att höra hjärtslag

4.08266253869969 6460 5 Kirjailija: Jan-Philipp Sendker Lukija: Anna Maria Käll
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker är en storslagen kärleksroman. En modern saga och internationell bästsäljare som nu sålts i närmare en miljon exemplar. Tin Win är framgångsrik advokat i New York. Han kommer ursprungligen från Burma men hans amerikanska familj, hustru och två barn, vet nästan ingenting om hans uppväxt och bakgrund. En dag strax efter att dottern Julia avlagt sin juridikexamen försvinner han utan ett ord. Familjen tvingas till slut acceptera att spåren slutar i Bangkok. Fyra år senare hittar Julia ett fyrtio år gammalt kärleksbrev som hennes far skrivit till en okänd kvinna i en by i Burma. Hos Julia tänds åter hoppet och hon bestämmer sig för att söka upp kvinnan i brevet. När Julia kommer till den lilla byn bland bergen hamnar hon i en främmande värld. I byns tehus lär hon känna en man som berättar en märklig historia om den blinde pojken och flickan med de missbildade fötterna, om det som står skrivet i stjärnorna och om kärlek som övervinner allt.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Sarja: Julia Win: 1 Alkuperäisotsikko: The Art of Hearing Heartbeats Kääntäjä: Lena Torndahl

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2015-07-23
Pituus: 9T
ISBN: 9789176510926

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bokförlaget Forum
Julkaisuvuosi: 2014-01-31
ISBN: 9789137142463
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää