Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Tvättade pengar - Petter Lidbeck,Martin Widmark

Tvättade pengar

Tvättade pengar

4.438848920863309 139 5 Kirjailija: Petter Lidbeck,Martin Widmark Lukija: Hans Alfredson
Saatavilla äänikirjana.
Osvald, Dagny och Grace är alla gamla människor, ja faktiskt pensionärer. De får alltid vänta länge på sin tur i banken. Dessutom försöker bankdirektören Noppe Laagerberg lura dem. Men de vägrar att låta sig hunsas längre... Här börjar nu en riktigt skojig ny bokserie för barn 9-12 år. De populära barnboksförfattarna Martin Widmark och Petter Lidbeck har skrivit böckerna tillsammans. De har valt att skriva om pensionärer, som de tycker är en grupp som beskrivs alldeles för stereotypt i barnlitteraturen som den bullbakande mormodern eller den sura gubben i trappen. De kände att det var dags för en uppryckning. Resultatet har blivit spännande och festligt och inte alls likt något annat som skrivits för barn.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: I elfte timmen: 1 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2009-05-27
Pituus: 1T 52M
ISBN: 9789173483599
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ