Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Jag är en sån som bara vill ligga med dej - Fredrik Lindström

Jag är en sån som bara vill ligga med dej

Jag är en sån som bara vill ligga med dej

3.0796019900497513 201 5 Kirjailija: Fredrik Lindström Lukija: Fredrik Lindström
Saatavilla äänikirjana.
"Jag är inte bara en sån som bara vill ligga med dej. Jag är också en sån som borstar för hårt med tandborsten. Och som oroar mej för att leva fel liv. Och vill ha fler exklusiva marmeladburkar i kylen. En sån som är avundsjuk på de perfekta människorna i inredningsreportagen. Som undrar om Gud har tappat kollen. Och om det blir sommar någon annanstans än på jorden? Och om det går lika bra att träffa en livspartner på Konsum?" Fredrik Lindström fortsätter sin resa i det svenska språket, nu med en samling korta texter och dikter. Vardagsundringar, allvar och samtida iakttagelser. Humoristiskt, lättillgängligt, eftertänksamt, personligt och mycket lindströmskt. Fredrik Lindström, född 1963, är en mycket mångsidig person: journalist, författare, komiker, skådespelare, regissör, programledare i radio och teve. Han har skrivit ett flertal språk- och humorböcker, som "Världens dåligaste språk", 2000, och "Vem är Björn och vem är Benny", 2004. År 2001 kom den storsäljande novellsamlingen "Vad gör alla superokända människor hela dagarna?". Han är språkvetare och var doktorand i nordiska språk när han slog igenom som underhållare. Han har fått Stora Journalistpriset, KaRAMELodiktstipendiet, Tage Danielsson-stipendiet, samt Aftonbladets pris för bästa manliga tevepersonlighet.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2007-09-21
Pituus: 1T 6M
ISBN: 9789173480291
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ