Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Bert och Heman Hunters - Anders Jacobsson,Sören Olsson

Bert och Heman Hunters

Bert och Heman Hunters

4.579243765084473 1243 5 Kirjailija: Anders Jacobsson,Sören Olsson Lukija: Sören Olsson
Saatavilla äänikirjana.
Det är rockstjärnan Bert Ljung som talar ! jag har ett rockband som heter Heman Hunters och vi är superbra ! Vi spelar ofta samma låt och har vi tur så är det samma tonart också. Då låter det ganska bra. Jag är sångare, basist och den viktigaste i bandet. Det är nämligen jag som skriver låtarna. Övriga medlemmar i bandet är: Lill Erik Linstett: trummor och bekymmer Micke Danielsson: gitarr och mutter Torleif Andersson: sunt och flöjt Åke Nordin: teknik och effekter Ska man bli rockstjärna måste man vara cool, ha mycket attityd och kunna skriva snygga autografer. Bert och hans komposar övar för fullt. Kanske borde de repa lite mer på låtarna.få ett bättre sound. När de får veta att en radiokanal ska komma till deras skola och sända live därifrån får de sitt livs chans !
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Bert: 19 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Barnbolaget
Julkaisuvuosi: 2006-09-01
Pituus: 2T 42M
ISBN: 9789185423613
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ