Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn

Kan jag med

4.015873015873016 315 5 Kirjailija: Pija Lindenbaum
Saatavilla e-kirjana.
Envis lillebror kan också Med böckerna om lillkillen Micke vänder sig mångfaldigt prisbelönta Pija Lindenbaum till de yngsta läsarna. Här i en humoristisk berättelse om syskontävlan i att kunna. Det finns fördelar med att vara storasyster. Man får gå till skolan, rita bokstäver, ta små trilliga ärtor på bricka och ha klasskompisar. I den här boken kämpar lillebror för att visa att han minsann klarar av att göra samma saker som syrran. Och det finns faktiskt sådant som är till en lillebrors fördel... Det här är den andra boken om Micke - en serie relationsdramer om kärlek, avundsjuka och glädje. Snyggt formgiven humorterapi av högsta kvalitet.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Bonnier Carlsen
Julkaisuvuosi: 2013-03-11
ISBN: 9789163876653
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ