Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Megakillen i dubbeltrubbel - Martin Olczak

Megakillen i dubbeltrubbel

Megakillen i dubbeltrubbel

4.4864 625 5 Kirjailija: Martin Olczak Lukija: Ulf Drakenberg
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Megakillen Melker Jonson är åtta år och bor i Småtorp. Han har en lillasyster som heter Molly och en kråkkompis som heter Zeppelin. Och han hans stora dröm att en dag bli en riktig superhjälte har äntligen gått i uppfyllelse. Molly har hjälpt honom att sy en jättefin superhjältedräkt, och nu är Melker, Molly och Zeppelin alltid redo att överlista nya skurkar. Den här gången hamnar Melker verkligen i dubbeltrubbel när han plötsligt har fått en elak dubbelgångare. Dubbelgångaren tar över hela Småtorp och verkar göra allt för att förstöra för Melker. Men det är en viktig sak som skiljer dem åt: Melker har sin smarta lillasyster Molly och kråkan Zeppelin till sin hjälp!
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Megakillen: 2 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2017-02-02
Pituus: 49M
ISBN: 9789129705423

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2013-07-02
ISBN: 9789129689594
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ