Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Nukkumatin vastaisku - Leila Saarivirta

Nukkumatin vastaisku

Nukkumatin vastaisku

4.4 25 5 Kirjailija: Leila Saarivirta Lukija: Antti Virmavirta
Saatavilla äänikirjana.
Humoristinen lastenromaani tämän ajan ilmiöistä, julkisuudesta, somesta ja tubettamisesta. Herätys! Nukkumatti bloggaa, tubettaa ja somettaa. Nykypäivän satuhahmossa on särmää ja hersyvää huumoria. Ei voi olla totta! Huippuhahmojen listalla ei mainita Nukkumatin nimeä ollenkaan! Ovatko ihmiset haksahtaneet täysin lahjoja jakelevan Joulupukin ja rahaa kylvävän Hammaskeijun pauloihin ja unohtaneet kokonaan Nukkumatin ja unen merkityksen? Nukkumatti päättää ryhtyä vastaiskuun. Hän palauttaa suosionsa ja kiillottaa julkisuuskuvansa keinolla millä hyvänsä. Hän alkaa blogata, tubettaa ja somettaa apunaan Pahkura, joka on - jos mahdollista - vielä syvemmällä suosion aallonpohjassa.
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Otava
Julkaisuvuosi: 2018-03-09
Pituus: 1T 27M
ISBN: 9789511324836
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ