Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Aikaansaamisen taika – Näin johdat itseäsi - Satu Pihlaja

Aikaansaamisen taika – Näin johdat itseäsi

Aikaansaamisen taika – Näin johdat itseäsi

4.121212121212121 66 5 Kirjailija: Satu Pihlaja Lukija: Krista Putkonen-Örn
Saatavilla äänikirjana.
"Aikaansaaminen tuo iloa ja energiaa tekemiseen! • Tuntuuko alkuun pääseminen ylivoimaiselta? • Onko selkeiden tavoitteiden asettaminen vaikeaa? • Miten aika riittää kaikkiin tärkeisiin asioihin? • Kuinka saada asioita aikaan niin työssä kuin vapaa-ajalla? Aikaansaamisen taidot tehostavat ajankäyttöä ja synnyttävät mielihyvää ja energiaa. Asioiden etenemisen myötä itseluottamus ja -arvostus kasvavat. Itsensä johtamisen taidot ovat tarpeen nykyajan työelämässä, ja erityisen arvokkaita ne ovat kaikille niille, joiden työ edellyttää itsenäistä suunnittelua ja oman työskentelyn ohjaamista. Aikaansaamisen taika innostaa asettamaan konkreettisia ja mielekkäitä tavoitteita sekä etenemään niitä kohti suunnitelmallisesti, askel kerrallaan ja omiin vahvuuksiin keskittyen. Kirja auttaa ohjaamaan ajatuksia ja tunteita sekä kartoittamaan sopivia työskentelytapoja. Kiinnostavien tapauskertomusten ja konkreettisten harjoitusten siivittämänä Aikaansaamisen taika sopii hyödynnettäväksi niin työssä kuin vapaa-ajallakin. "
Kieli: Suomi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Atena
Julkaisuvuosi: 2018-03-14
Pituus: 7T 15M
ISBN: 9789523004566
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ