Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Elsa och godnattsagorna - Martin Olczak

Elsa och godnattsagorna

Elsa och godnattsagorna

4.478260869565218 23 5 Kirjailija: Martin Olczak Lukija: Michel Riddez
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Elsa ligger i sin säng med alla gosedjuren på hyllan. Hon har svårt att somna efter att pappa har sagt god natt och gått ut. Men då vaknar alla Elsas gosedjur till liv! För att få plats i hennes sköna säng måste vart och ett av dem berätta en godnattsaga. Det blir åtta roliga och underfundiga sagor - isbjörnens, hamsterns, dinosauriens, pingvinens, musens ... Elsa får höra om Harry Hamsters kluriga fall med den mystiska kylskåpstjuven, hur det gick till när Pia Pingvin provade på att flyga och hur det kom sig att Isak Isbjörn paddlade från Nordpolen hela vägen till en strand med riktiga palmer. Till slut kan nog Elsa somna ändå. Äntligen kommer Martin Olczaks och Anna Sandlers omtyckta sagosamling ut i nyutgåva. Paret, som kanske är mest kända för succéserien om Jack, har skrivit en högläsningsbok som fungerar utmärkt även för små lyssnare. Det är roligt, knasigt, filosofiskt och spännande – som en blandning av Nalle Puh och Alice i Underlandet i modern tappning.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2018-03-26
Pituus: 1T 28M
ISBN: 9789129710854

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2018-03-16
ISBN: 9789129711585
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ