Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Tappokäsky - Jarkko Sipilä

Tappokäsky

Tappokäsky

4.243589743589744 234 5 Kirjailija: Jarkko Sipilä Lukija: Veikko Honkanen
Saatavilla äänikirjana.
Poliisin kuuntelunauhoille tallentuu ilmiselvä tappokäsky. Joku antaa käskyn murhasta. Mutta poliisi ei tiedä, kuka on tappokäskyn antaja, kuka on murhaaja ja kenestä on tulossa uhri. Rikoskomisario Kari Takamäki saa visaisen jutun selvitettäväkseen. Poliisiorganisaatio on ymmällään - kuinka toteennäyttää rikos, jota ei ole vielä tapahtunut? Pian espoolaisesta venesatamasta löytyy kaksi ruumista. Molemmat on teloitettu kylmästi niskalaukauksella. Asialla näyttää olevan ammattimaisesti johdettu rikollisliiga, jossa alemman tason roistot eivät kysele vaan tekevät mitä käsketään. Takamäki on suuren luokan huumebisneksen jäljillä.
Kieli: Suomi Kategoria: Dekkarit Sarja: Takamäki: 2 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storyside/Gummerus
Julkaisuvuosi: 2018-02-22
Pituus: 10T 1M
ISBN: 9789512411979
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ