Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Lasilapset - Kristina Ohlsson

Lasilapset

Lasilapset

4.425 40 5 Kirjailija: Kristina Ohlsson Lukija: Anni Kajos
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Vatsanpohjaa kutsuttavaa jännitystä ahmimisikäisille Lasilapset, jännitystrilogian palkintoja rohmunnut avausosa, on älykkäistä dekkareistaan tunnetun Kristina Ohlssonin lastenkirjadebyytti. Billien ja hänen äitinsä uudessa kodissa tapahtuu kummia. Tuntuu kuin talo yrittäisi pelotella heidät tiehensä. Billie perehtyy kavereidensa Simonan ja Aladdinin kanssa talon historiaan, joka osoittautuukin varsin synkäksi. Mitä enemmän he saavat selville, sen pikemmin Billie haluaa muuttaa pois, ennen kuin mitään kauheaa tapahtuu. Ja sitten eräänä yönä joku tai jokin koputtaa ikkunaan... 'Vatsanpohjaa kutkuttava kertomus...' Aftonbladet 'Kristina Ohlssonin lastenkirjadebyytti herättää lukuhalut. Kymmenvuotiaille on usein vaikeaa löytää hyvää luettavaa, mutta Lasilapset sopii tälle ikäryhmälle mainiosti.' Svenska Dagbladet 'Kirja hipoo todellisen pelottavuuden rajoja, mutta juuri sopivassa määrin. Ei ole mikään ihme, että Lasilapset miellyttää kaikenikäisiä lukijoita.' Dagens Nyheter 'Lasilapset on kerrassaan loistava kirja ahmimisikäisille.' Upsala Nya Tidning 'Jo ensimmäisellä sivulla herää tunne, että kirjoittaja aidosti pitää mysteereistä ja kauhusta ja osaa tarjoilla niitä juuri kohderyhmälle sopivassa paketissa.' Norra Skåne
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset Kääntäjä: Pekka Marjamäki

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2018-02-01
Pituus: 3T 55M
ISBN: 9789510432105

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2018-02-01
ISBN: 9789510432235
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ