Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Tohtori Proktorin aika-amme - Jo Nesbø

Tohtori Proktorin aika-amme

Tohtori Proktorin aika-amme

4.538461538461538 26 5 Kirjailija: Jo Nesbø Lukija: Mikko Kivinen
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Ihmeellinen matka ajassa, avaruudessa ja kylpyammeessa Tohtori Proktorin aika-amme on toinen kirja dekkarikuningas Jo Nesbøn riehakkaassa seikkailusarjassa, joka vie keksijäprofessorin, Liisin ja Ällin tällä kertaa entisaikojen Pariisiin. Tohtori Proktori on lähtenyt Pariisiin etsimään nuoruudenrakkauttaan Juliette Margarinia, mutta jokin on mennyt pahemman kerran pieleen: Älli ja Liisi saavat (lähes) pähkähullulta professorilta kortin, jonka mukaan hän on jäänyt loukkuun väärään aikakauteen. Proktorin nuoret ystävät lähtevät pelastamaan tohtoria, mutta saavat peräänsä tämän juonittelevan entisen apulaisen Raspan. Edessä on uskomaton aikamatkaseikkailu, jonka käänteissä lapset törmäävät mm. Napoleoniin, Jeanne d'Arciin ja Gustave Eiffeliin
Kieli: Suomi Kategoria: Nuoret Alkuperäisotsikko: Doktor Proktors tidsbadekar Kääntäjä: Outi Menna

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2018-01-15
Pituus: 6T 23M
ISBN: 9789510432853

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2018-01-22
ISBN: 9789510434147
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ