Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Seljan Tuli ja Lumi - Rauha S. Virtanen

Seljan Tuli ja Lumi

Seljan Tuli ja Lumi

0.0 0 5 Kirjailija: Rauha S. Virtanen
Saatavilla e-kirjana.
Eletään vuotta 1974. Tuli Selja ja hänen ystävänsä, chileläispakolainen Lumi, osallistuvat teinien solidaarisuustapahtumiin ja esiintyvätkin niissä. Ystävyyteen tulee ongelmia, kun Lumi tuntuu hurmaavan kaikki Tulin ihastukset. Kirjailija Ari Saarni ryhtyy suomentamaan tyttöjen kirjeenvaihtoon perustuvaa chileläistä nuortenkirjaa, ja Tuli pelkää kaikkien salaisuuksiensa paljastuvan. Huolenaiheisiin kuuluu myös masennuksen kanssa kamppaileva isosisko Dodo, joka on palannut vauvansa kanssa Chilestä ja suree miehensä kuolemaa. Virva Selja ja Ari Saarni uskaltautuvat Chileen ottamaan selvää sinne jääneiden ystävien kohtaloista. Joulunviettoon kokoonnutaan jo valoisammissa tunnelmissa, ja romantiikkaakin on ilmassa. Seljan Tuli ja Lumi päättää kirjasarjan, joka on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenien ajan. Ensimmäinen osa, Seljan tytöt, ilmestyi 1955. Muita ovat Tapaamme Seljalla, Virva Seljan yksityisasia, Tuntematon Selja ja Seljalta maailman ääreen.
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2011-01-31
ISBN: 9789510376218
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ