Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Murha kuunvalossa - Matthew Costello,Neil Richards

Murha kuunvalossa

Murha kuunvalossa

3.595744680851064 94 5 Kirjailija: Matthew Costello,Neil Richards Lukija: Markus Niemi
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Cherringhamin mysteerien 3. osa! New Yorkista Cherringhamiin muuttanut entinen rikosetsivä Jack Brennan liittyy vastahakoisesti pikkukaupungin rotarykuoroon, koska joululauluesitykseen kaivataan kipeästi lisää väkeä. Sopraano Kirsty Kimball on kuollut pari viikkoa aiemmin saatuaan vakavan allergisen reaktion kuoroharjoitusten jälkeen. Jack havaitsee pian, että kuorolaisten ihmissuhteet ovat kovin mutkikkaita. Hän alkaa epäillä, että Kirstyn kuolema ei ollutkaan vain onneton sattuma Cherringham on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 120 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina.
Kieli: Suomi Kategoria: Jännitys Sarja: Cherringhamin mysteerit: 3 Alkuperäisotsikko: Murder by Moonlight Kääntäjä: Taina Wallin

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2018-03-01
Pituus: 3T 20M
ISBN: 9789513199197

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2018-03-01
ISBN: 9789513199180
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ