Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Harakanloukku - Annukka Salama

Harakanloukku

Harakanloukku

5.0 2 5 Kirjailija: Annukka Salama
Saatavilla e-kirjana.
"First you wanna kill me, then you wanna kiss me." Suosikkitrilogian päätösosassa vaara ja viettelys kulkevat käsi kädessä. Viken katoaminen heittää Rufuksen ja Unnan olosuhteisiin, joista yksikään faunoidi ei ole palannut elävänä. "Selvitä saaliisi heikkoudet ja rakenna loukkusi näistä elementeistä", neuvoo metsästäjän käsikirja. Kun Viken puhelin ei baariyön päätteeksi vastaa, aavistaa Joone pahinta. Pelastusretki tuntemattomaan pakottaa Unnan ja Rufuksen unohtamaan sydänsurunsa, mutta mullistaa Joonen elämän sitäkin rajummin. Nuori jousimies pelastaa Joonen pulasta ja huokuu vetovoimaa, jonka edessä harakkapoika on aseeton. Alkaa taistelu aikaa, pakkasta ja päänsisäisiä houkutuksia vastaan. Kun saalistajan ja saaliin intohimot ovat yhteisiä, ei mikään ole enää itsestään selvää ja roihu syttyessään pidäkkeetön. Annukka Salama (s.1980) on tamperelainen kirjailija ja nuortenkulttuurin moniosaaja, joka on työskennellyt mm. tuottajana ja mainossuunnittelijana. Hänen esikoisteoksensa Käärmeenlumooja (2012) oli Topelius-palkintoehdokas sekä kirjabloggarien valinta vuoden parhaaksi nuortenkirjaksi. Piraijakuiskaaja (2013) jatkoi lukijoiden suosikiksi noussutta faunoidinuorista kertovaa kirjatrilogiaa.
Kieli: Suomi Kategoria: Nuoret Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2014-08-04
ISBN: 9789510408483
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ