Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn

Lannistumattomat

4.0 1 5 Kirjailija: Liisa Jokinen,Hanna Artman
Saatavilla e-kirjana.
Ota Piilaakson opit käyttöösi Neljätoista tositarinaa yrittämisestä, epäonnistumisesta ja menestyksestä kovan kilpailun ja rajattomien mahdollisuuksien kaupungissa. Apple, Google, PayPal, eBay... Kalifornian San Franciscossa sijaitseva Piilaakso tunnetaan satumaisen menestyneistä teknologiayrityksistään. Mutta mikä tekee alueesta niin houkuttelevan, että kymmenettuhannet ihmiset eri puolilta maailmaa hakeutuvat sinne liikeideoineen? Entä millaista siellä on startup-yrittäjän arki? Ja ennen kaikkea, miten Piilaakson kokemukset, koettelemukset ja voitot ovat sovellettavissa Suomeen? Lannistumattomissa neljätoista Piilaaksoon asettunutta suomalaisyrittäjää kertoo oman tarinansa. Kertomuksiin mahtuu niin konkursseja kuin miljoonavoittoja, niin turhautumista kuin suurta onnistumisen iloa. Joukossa on paitsi tuttuja nimiä myös menestyneitä yrittäjiä, joiden tarina on tähän saakka ollut vain pienen piirin tiedossa.. Hanna Artman, FM, on Helsingistä Shanghain kautta San Franciscoon asettunut viestinnän ammattilainen. Hän opettaa City College of San Franciscossa ja toimii viestintäalan yksityisyrittäjänä. Liisa Jokinen, FM, on San Franciscossa asuva yrittäjä, kirjoittaja ja kuvaaja. Hän on Hel Looks ja SF Looks -katutyyliblogien perustaja.
Kieli: Suomi Kategoria: Talous & liike-elämä

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2016-10-03
ISBN: 9789510420218
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ