Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Teoria Katherinesta - John Green

Teoria Katherinesta

Teoria Katherinesta

4.375 16 5 Kirjailija: John Green Lukija: Toni Kamula
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Colin Singletonin naistyyppi? Katherine! Voiko matemaattinen kaava korjata särkyneen sydämen? John Greenillä on kysymykseen kirjanpituinen vastaus. Colin Singleton on entinen lapsinero, joka suhtautuu intohimoisesti anagrammeihin ja seurustelee vain Katherine-nimisten tyttöjen kanssa. Yhdeksästoista Katherine on juuri jättänyt hänet. Sydän säpäleinä Colin lähtee parhaan (ja ainoan) ystävänsä Hassanin kanssa roadtripille keskilänteen. Matkan ytimeksi muodostuu arkkiherttua Frans Ferdinandin hauta, rakkaussuhteiden ennustettavuutta tutkivan matemaattisen kaavan kehittely - sekä tyttö, jonka nimi ei ole Katherine. John Greenin palkittu toinen romaani on tekijänsä hauskin. Se etsii elämän tarkoitusta ja kertoo, että se on meistä jokaiselle ihan eri ja aivan sama. John Green (s.1977) on palkittu menestyskirjailija, kauniin lauseen ja monisyisen kerronnan mestari, jonka romaani Tähtiin kirjoitettu virhe on ollut huikea menestys kaikkialla maailmassa.
Kieli: Suomi Kategoria: Nuoret Alkuperäisotsikko: An Abundance of Katherines Kääntäjä: Helene Bützow

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2016-10-31
Pituus: 8T 12M
ISBN: 9789510425596

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2016-05-23
ISBN: 9789510418130
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ