Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Topeliuksen lukemisia lapsille - Zacharias Topelius,Kirsti Mäkinen

Topeliuksen lukemisia lapsille

Topeliuksen lukemisia lapsille

5.0 2 5 Kirjailija: Zacharias Topelius,Kirsti Mäkinen Lukija: Sinikka Sokka
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Topeliuksen satuja ovat lapsena lukeneet ja kuunnelleet tämän päivän äidit ja isät - ja monta sukupolvea ennen heitä. Koivu ja tähti, Adalminan helmi, Vattumato, Prinsessa Kultakutri, Tutun linnan tonttu-ukko ja monet muut sadut ovat muuttuneet yhteiseksi kansalliseksi kuvastoksi. Siihen kuuluvat myös satujen suosikkihahmot, kuten Pikku-Matti, Sampo Lappalainen ja Lintu sinisen prinssi Amundus ja noita Sysis. Nyt Topeliuksen klassikkosadut heräävät henkiin alkuperäisessä lumossaan, mutta oman aikamme kielellä, Kirsti Mäkisen uudelleen tekstittäminä. Yhteisistä satuhetkistä nauttivat lapset sekä aikuiset! Kirjan uudelleen kertonut kouluneuvos Kirsti Mäkinen muistetaan myös suositun, uudelleen kerrotun Suomen lasten Kalevalan tekijänä. Äänikirjan kertojana on satujen lukijoista ihanin, näyttelijä Sinikka Sokka.
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2013-09-27
Pituus: 8T 2M
ISBN: 9789510401378

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2013-08-30
ISBN: 9789510398098
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ