Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Isä, rakennetaan maja! - Markus Majaluoma

Isä, rakennetaan maja!

Isä, rakennetaan maja!

4.625 16 5 Kirjailija: Markus Majaluoma Lukija: Martti Suosalo
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
"Onpas siisti ja avara koti!" ilahtuu isä. Hyvä tuuli kuitenkin katoaa, kun hän huomaa miksi: lapset ovat kantaneet kaikki huonekalut pihalle. Onneksi naapurin herra Putkelalla on rakentava ehdotus. Nyt jos koskaan kannattaa rakentaa maja puuhun. Ovathan kaikki tarvikkeet jo valmiiksi ulkona. Isä, rakennetaan maja! on Markus Majaluoman rakastetun sarjan kolmas osa. Martti Suosalon kerronta tavoittaa tarinoiden riemukkaimmatkin vivahteet. Markus Majaluoman viisiosaisessa lastenkirjasarjassa seikkailevat isä ja lapset Ossi, Väinö ja Annamari. Isä sarja on ilahduttanut lapsia ja vanhempia niin kotimaassa kuin ulkomailla. Näyttelijä Martti Suosalo on kertojana sarjasta tehdyissä äänikirjoissa.
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2011-05-31
Pituus: 20M
ISBN: 9789510379417

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2010-12-20
ISBN: 9789510365427
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ