Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Dilsa och kärlekens mysterier - Petrus Dahlin

Dilsa och kärlekens mysterier

Dilsa och kärlekens mysterier

4.458333333333333 48 5 Kirjailija: Petrus Dahlin Lukija: Ella Schartner
Saatavilla äänikirjana.
'Kärlek verkar vara svårt. Men kärlek verkar också vara helt underbart. Det är nog därför så många tänker på det så ofta.' En dag i skolan får Dilsa ett brev av en tjej hon inte känner. Det visar sig att tjejen har kärleksbekymmer och behöver hjälp. Kalle tycker inte att det är något riktigt mysterium, men Dilsa blir nyfiken och bestämmer sig för att ta sig an fallet. Men det är nog tur att hon har Kalle att bolla idéer med, för kärleksmysterier visar sig vara minst lika svåra att lösa som andra mysterier Petrus Dahlins böcker om Kalle Skavank har hittills sålt i snart 100 000 exemplar. Dilsa och kärlekens mysterier är den första boken i en planerad serie där Kalles tuffa kusin Dilsa är huvudperson. Precis som Kalle Skavankböckerna är Dilsa och kärlekens mysterier lättläst och spännande med många fina illustrationer av Sofia Falkenhem. En perfekt bok för nybörjarläsaren.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Dilsa: 1 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2018-02-02
Pituus: 1T 2M
ISBN: 9789129705812
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ