Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Future city 2: Himmelsstenen - Lise Bidstrup

Future city 2: Himmelsstenen

Future city 2: Himmelsstenen

0.0 0 5 Kirjailija: Lise Bidstrup
Saatavilla e-kirjana.
Kuba såg sig omkring. Nu hade jorden ersatts av grå sand eller aska. Allt såg dött ut. "Gud vet om det är den där konstig energin, som har gjort slut på allt liv här", sa hon lågt. Storm, Kuba och Bit har gett sig av för att söka efter den märkliga energin, som har gjort de vuxna onda. Men energin är stark och plötsligt vet de inte vem de kan lita på. Det är en kapplöpning med tiden och barnen måste vinna den, om de ska lyckas komma underfund med varför världen är så förändrad. Andra bandet i en spännande dystopi för 8-11-åringar. Serien kommer ut i tre band. Handlingen utspelas i ett framtida universum, där den kända världen gått under och allt är kaos. För både flickor och pojkar.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Future city: 2 Kääntäjä: Sonja Melinder

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2018-01-23
ISBN: 9788711728550
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ