Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Tohtori Proktorin Pierupulveri - Jo Nesbø

Tohtori Proktorin Pierupulveri

Tohtori Proktorin Pierupulveri

4.555555555555555 18 5 Kirjailija: Jo Nesbø Lukija: Mikko Kivinen
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Huippusuositun dekkaristin lastenromaanisarja Roald Dahlin hengessä Tohtori Proktorin pierupulveri on ensimmäinen tarina Jo Nesbøn hulvattomassa sarjassa keksijänero Proktorin edesottamuksista. Värikuvitettu kertomus täynnä huumoria, hullunkurisia hahmoja ja mielikuvituksen lentoa! Tohtori Proktori kehittää maailman tehokkaimman pierupulverin naapurin Liisin ja tämän hieman erikoisen ystävän Ällin kanssa - tuleeko hänestä vihdoinkin maailmankuulu keksijä? Samalla kadulla asuvat katalat kaksoset Tiitus ja Totti Traani sekä heidän ahne isänsä panevat kuitenkin kapuloita tohtorin rattaisiin. Tiedossa on uskomaton seikkailu, jossa tutustutaan Oslon viemäriverkostoon, kohdataan kuristajakäärme ja hierotaan pulverikauppoja NASAn kanssa. Tohtori Proktorin pierupulveri on riehakkaan hauska ja jännittävä kirja rohkeuden, luovuuden ja kekseliäisyyden voimasta. Norjalainen Jo Nesbø (s. 1960) on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista, jonka teoksia on myyty lähes 30 miljoonaa kappaletta. Harry Hole -dekkareistaan kuulu Nesbø on kirjoittanut viisi lastenromaania tohtori Proktorista. Niitä on julkaistu jo 38 maassa.
Kieli: Suomi Kategoria: Nuoret Alkuperäisotsikko: Doktor Proktors prompepulver Kääntäjä: Outi Menna

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2017-12-20
Pituus: 3T 57M
ISBN: 9789510432877

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaisuvuosi: 2017-09-11
ISBN: 9789510429174
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ