Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Ella ja kaverit menevät metsään - Timo Parvela

Ella ja kaverit menevät metsään

Ella ja kaverit menevät metsään

4.678571428571429 56 5 Kirjailija: Timo Parvela Lukija: Lotta Kuusisto
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
"Minä olen Ella. Olen nyt kesälomalla. Me menemme metsään. Se johtuu siitä, että opettaja päätti perustaa sinne kesäleirin." Uudessa kirjassa Ella ja kaverit opettelevat luonnossa tarvittavia taitoja: yöpymään, tekemään nuotion, pyydystämään hirven, suojelemaan saukkoja sekä tunnistamaan luonnon ääniä. - Tuuli kahisuttaa koivun lehtiä, opettaja tunnisti ensimmäisen äänen. - Hyttyset inisevät, tunnisti Tiina. - Hämähäkki kävelee opettajan tukassa, tunnisti Pate. - Et sinä voi sellaista kuulla, minä hämmästyin. - En voikaan, mutta minä näen sen. Se on aika iso, Pate täsmensi. - Opettaja kiljuu, Tuukka tunnisti. - Opettaja meni uimaan vaatteet päällä, Samppa tunnisti.
Kieli: Suomi Kategoria: Nuoret Sarja: Ella ja kaverit: 18 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2013-07-15
Pituus: 2T 36M
ISBN: 9789513171919

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2013-07-09
ISBN: 9789513174835
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ