Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Histamiinin luolaseikkailu - Raili Mikkanen

Histamiinin luolaseikkailu

Histamiinin luolaseikkailu

0.0 0 5 Kirjailija: Raili Mikkanen
Saatavilla e-kirjana.
Histamiini ravaa iloisena Kotimetsässä. Äkkiä se melkein törmää vuoren seinämään. Ja kun se katsoo ylös, se näkee hyvin korkealla mustan aukon. Onko siellä aivan oikea luola? Histamiini on aina toivonut löytävänsä luolan. Se kiipeää ylös ja löytää kuin löytääkin suuren luolan. Mutta äkkiä Histamiini huomaa, ettei ole luolassa yksin. Ja pian paikalle tömistää vielä jotain suurta, painavaa ja VAA-RAL-LIS-TA. Onneksi lopulta löytyy auttaja, ja pikkuinen kettukin oppii Histamiinin laulun. Klip, klop! Raili Mikkasen suosittu marionettihevonen on seikkaillut jo yli kymmenessä kirjassa ja esiintynyt myös TV:n joulukalenterissa.
Kieli: Suomi Kategoria: Nuoret Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2014-07-02
ISBN: 9789513181734
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ