Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Kahvilan arvoitus - Martin Widmark

Kahvilan arvoitus

Kahvilan arvoitus

4.5 12 5 Kirjailija: Martin Widmark Lukija: Markus Bäckman
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Vallilan hienoimmasta kahvilasta, Café Marsaanista, on ryöstetty rahaa jo monta kertaa. Ja aina sellaisella hetkellä, kun kassa on syystä tai toisesta erityisen täynnä. Mutta mistä kummasta rosvot tietävät tulla aina juuri silloin? Vallilan poliisimestari päättää kutsua teräväpäiset nuoret etsiväystävänsä, Lassen ja Maijan, syömään herkullisia leivoksia ja neuvottelemaan tapauksesta. Lasse ja Maija päättelevät oitis, että ratkaisu saattaa piillä yllättävänkin läheltä... Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille!
Kieli: Suomi Kategoria: Nuoret Sarja: Lasse-Maijan etsivätoimisto: 4 Alkuperäisotsikko: LasseMajas detektivbyrå. Cafémysteriet Kääntäjä: Outi Menna

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2016-05-17
Pituus: 37M
ISBN: 9789513192471

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2016-03-15
ISBN: 9789513191924
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ