Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Maukan ja Väykän hyvä päivä - Timo Parvela

Maukan ja Väykän hyvä päivä

Maukan ja Väykän hyvä päivä

4.444444444444445 18 5 Kirjailija: Timo Parvela Lukija: Paavo Kerosuo
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Parivaljakon lämminhenkiset seikkailut hyrisyttävät lukijaa aamusta iltaan. Ennen kuin aurinko laskee taivaanrantaan, Maukan ja Väykän keväiseen päivään on mahtunut monta pientä ja suurta sattumusta. Jo aikaisin aamulla taivaansinisessä talossa nousee ylös Väykkä, joka saa seurakseen kevätkärpäsen. Maukka puolestaan herää rakentamaan salaperäistä laitettaan. Entäs kun Väykkä etsii kadonneita henkseleitään? Ettei vain Maukka ole keksinyt niille parempaa käyttöä... Ja mihin hävisi polkupyörän jarruvaijeri? Illalla kyläläiset kokoontuvat Härkä Möön syntymäpäiville, mutta kenen olikaan määrä pitää juhlapuhe? Maukan ja Väykän hyvään päivään mahtuu hullunhauskoja käänteitä ja lempeää viisautta. Kukin meistä, lapsi ja aikuinen, voi tunnistaa ystävyksissä omia, inhimillisiä piirteitään.
Kieli: Suomi Kategoria: Nuoret Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2017-12-07
Pituus: 1T 7M
ISBN: 9789520400996

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2017-07-27
ISBN: 9789513197292
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ