Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn

Uinu, uinu lemmikkini

4.406779661016949 118 5 Kirjailija: Stephen King Lukija: Antti Jaakola
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Mitä jos saisit nähdä rakkaimpasi vielä kerran? Stephen Kingin Uinu, uinu lemmikkini koskettaa alkukantaisimpia pelkojamme: rakkaiden menetystä ja paluuta kuoleman rajan takaa. Kauhuromaanien klassikko vie yöunet pitkäksi aikaa. Louis Creedin perheen uusi koti pikkukaupungissa tuntuu idylliseltä, mutta vilkasliikenteinen maantie pelottaa. Pian Ellie-tyttären rakastettu kissa jää auton alle, ja Louis tekee pahan virheen. Naapuri johdattaa hänet vanhalle intiaanien hautausmaalle ja kertoo salaisuuden: sinne haudatut palaavat kuolleista. Kissa palaakin, mutta ei samanlaisena. Ja kun tragedia iskee perheeseen, surun sokaisema Louis ei pysty vastustamaan houkutusta. Uinu, uinu lemmikkini -romaania on syystäkin sanottu Kingin pelottavimmaksi. 'Pahuus on kirjassa kulissien takana, ja sitä rakennetaan niin hitaasti ja vahvasti, niin hienolla rytmillä, että sille on pakko antautua.' The Guardian 'Uinu, uinu lemmikkini on kirja, joka pelotti jopa sen kirjoittajaa.' The New York Times
Kieli: Suomi Kategoria: Jännitys Alkuperäisotsikko: Pet Sematary

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2018-02-01
Pituus: 19T 10M
ISBN: 9789513198275

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2017-05-08
ISBN: 9789513198213
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ