Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn

Viattomuuden loppu

4.283950617283951 162 5 Kirjailija: Leena Lehtolainen Lukija: Krista Putkonen-Örn
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Maria Kallio joutuu selvittämään seksuaalirikollisen surmaa. Onko kyseessä uhrin kosto? Vankilatuomion seksuaalirikoksista kärsinyt nainen surmataan heti hänen vapauduttuaan. Tapaus ohjautuu lapsiin ja nuoriin kohdistuvien rikosten osastoa johtavan Maria Kallion pöydälle. Marialla on tiimissään kaksi uutta työtoveria, tositelevisiosta tuttu Kristo Pohjola sekä pitkään Englannissa työskennellyt Johanna Al-Sharif. Maria Kallio joutuu kosketuksiin asian kanssa, joka on hänelle teinipojan äitinä tuskallinen ja vastenmielinen. Tilannetta pahentaa se, ettei surmatyö jää ainoaksi. Viattomuuden loppu on kuohuttava ja vetävä rikosromaani ja tutkielma nuorten miesten hauraasta seksuaalisuudesta. Voiko hyväksikäytöstä toipua? Millaista on teinipoikien seksuaalisuus tänään? Onko yksityisyyttä enää internetin maailmassa?
Kieli: Suomi Kategoria: Jännitys

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2018-02-01
Pituus: 13T 33M
ISBN: 9789513197100

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Julkaisuvuosi: 2017-07-27
ISBN: 9789513197094
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ