Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Vanhan taaton tarinoita - Minna Canth

Vanhan taaton tarinoita

Vanhan taaton tarinoita

4.333333333333333 3 5 Kirjailija: Minna Canth Lukija: Ritva-Liisa Elivuo
Saatavilla äänikirjana.
Minna Canth (1844-1897) on kirjoittanut kaksi satua lapsille nimellä Vanhan taaton tarinoita. Teos ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1917 ja sisältää tarinat: Pikku-Heikin merkillinen matka, sekä Pellervoinen. Ensimmäinen tarina kertoo, kuinka Pikku-Heikki teki itselleen laivan ja laski sen vesille mutta harmitteli pian, ettei itse lähtenyt mukaan. Samassa hänen eteensä ilmestyi itse aaltojen kuningas Ahti, joka vei Heikin aaltojen syvyyksiin katsomaan Ahtolan kartanoa, vedenkuninkaan asuntoa. Mutta mitä sitten tapahtui ja kuinka Pikku-Heikin käy? Toinen tarina kertoo Pellervoisesta, joka elää Kalevalan maassa. Hän kyntää peltoa, polttaa soita ja viljelee metsää. Pellervoinen on väkevä ruumiiltaan ja raskainkin työ on hänelle kuin iloista huvitusta vaan. Pian hänelle ilmestyy Tuulen tytär, joka esittää hänelle haasteen. Pellervoinen kuitenkin voittaa hänet ja saa siivet palkkiokseen, jonka jälkeen hän kohtaa myös muita taitavia taruhahmoja.
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Finore Oy
Julkaisuvuosi: 2017-12-23
Pituus: 38M
ISBN: 9789526600239
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ