Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Zootropolis - Disney

Zootropolis

Zootropolis

4.387096774193548 124 5 Kirjailija: Disney Lukija: Oscar Askelöf
Saatavilla äänikirjana.
Välkommen till den fantastiska staden Zootropolis! Det är en stad där olika sorters däggdjur - från det minsta lilla bi till den största elefant - kan hitta sin naturliga miljö, men också leva sida vid sida med andra djurarter. När kaninen Judy Hopps kommer till Zootropolis har hon en dröm om att bli den första poliskaninen i stadens historia, men till en början är det inte alls så spännande som hon hade hoppats. Hennes storväxta kollegor tar henne först inte på allvar - men snart får hon ett uppdrag där hon får bevisa för alla att hon är en polis att räkna med. Och dessutom får hon en vän för livet, den kaxiga räven Nick Wilde. Tillsammans blir de ett oslagbart team.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Disney Filmböcker: 10 Alkuperäisotsikko: Zootopia Kääntäjä: Karolina Hjertonsson

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Egmont Publishing AB
Julkaisuvuosi: 2017-12-22
Pituus: 16M
ISBN: 9789178050987
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ