Kokeile
Betoniporsas esittää - Timo Luukkanen,Pertti Pänkäläinen,Hanna Rinne

Betoniporsas esittää

Betoniporsas esittää

4.777777777777778 9 5 Kirjailija: Timo Luukkanen,Pertti Pänkäläinen,Hanna Rinne Lukija: Timo Luukkanen, Jussi Humaljoki, Janne Alho, Salli Helminen
Saatavilla äänikirjana.
Betoniporsas-laulun valmistusresepti on seuraava: Ensin valitaan sydäntä lähellä oleva aihe, johon kirjoitetaan sopivat sanat. Sitten sävelletään vetävä melodia. Välillä on vaikea sanoa kummat tehtiin ensin sävel vai sanat, mutta pääasia on että niitä hoilataan rohkeasti. Betoniporsaan lauluissa tutustutaan mm. aloittelevan hämähäkkimiehen edesottamuksiin, maailman huono-onnisimpaan kamelinkuljettajaan ja hammaslääketieteen saloihin ennen sähköporan aikaa. Lisäksi seurataan erään riiviön iltapäivän puuhia, karkotetaan mörköä ja tutustutaan jääräpäiseen vaariin, jonka intohimona on uiminen. Hahmot ovat taatusti keksittyjä, mutta on mahdollista havainnoida vastaavia tyyppejä toisinaan… Varsin pian syntyi lukuisa määrä lauluja joissa on reipasta otetta ja teksteissä asiaa lapsille sekä aikuisille. Tähän kokonaisuuteen niitä valittiin kolmetoista (13). Betoniporsas –albumin kansikuvien tekijäksi saatiin maailman kuuluisin ja tunnetuin Aku Ankka-piirtäjä Don Rosa, joka saikin kuviinsa mahdutettua omia persoonallisia otteita biisien teksteistä. Biisien lisäksi haluttiin tehdä kuunnelmaosia ja tästä on syntynyt Betoniporsas esittää… -kuunnelmasarja. Jokaisen kolmentoista (13) osan alussa on tarina ja sen jälkeen aiheeseen liittyvä biisi. Kertomukset jatkavat kappaleille ominaista humoristista ja riemukasta tyyliä. Lyhyet kuunnelmat viihdyttävät sekä lapsia että aikuisia vaikkapa automatkoilla tai muuten vaan. Luvassa on siis kaikkea kivaa ja paljon muuta mukavaa!
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Spiridom
Julkaisuvuosi: 2017-12-20
Pituus: 1T 20M
ISBN: 9789522829764
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää