Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn

Betoniporsas esittää

5.0 4 5 Kirjailija: Timo Luukkanen,Pertti Pänkäläinen,Hanna Rinne Lukija: Timo Luukkanen, Jussi Humaljoki, Janne Alho, Salli Helminen
Saatavilla äänikirjana.
Betoniporsas-laulun valmistusresepti on seuraava: Ensin valitaan sydäntä lähellä oleva aihe, johon kirjoitetaan sopivat sanat. Sitten sävelletään vetävä melodia. Välillä on vaikea sanoa kummat tehtiin ensin sävel vai sanat, mutta pääasia on että niitä hoilataan rohkeasti. Betoniporsaan lauluissa tutustutaan mm. aloittelevan hämähäkkimiehen edesottamuksiin, maailman huono-onnisimpaan kamelinkuljettajaan ja hammaslääketieteen saloihin ennen sähköporan aikaa. Lisäksi seurataan erään riiviön iltapäivän puuhia, karkotetaan mörköä ja tutustutaan jääräpäiseen vaariin, jonka intohimona on uiminen. Hahmot ovat taatusti keksittyjä, mutta on mahdollista havainnoida vastaavia tyyppejä toisinaan… Varsin pian syntyi lukuisa määrä lauluja joissa on reipasta otetta ja teksteissä asiaa lapsille sekä aikuisille. Tähän kokonaisuuteen niitä valittiin kolmetoista (13). Betoniporsas –albumin kansikuvien tekijäksi saatiin maailman kuuluisin ja tunnetuin Aku Ankka-piirtäjä Don Rosa, joka saikin kuviinsa mahdutettua omia persoonallisia otteita biisien teksteistä. Biisien lisäksi haluttiin tehdä kuunnelmaosia ja tästä on syntynyt Betoniporsas esittää… -kuunnelmasarja. Jokaisen kolmentoista (13) osan alussa on tarina ja sen jälkeen aiheeseen liittyvä biisi. Kertomukset jatkavat kappaleille ominaista humoristista ja riemukasta tyyliä. Lyhyet kuunnelmat viihdyttävät sekä lapsia että aikuisia vaikkapa automatkoilla tai muuten vaan. Luvassa on siis kaikkea kivaa ja paljon muuta mukavaa!
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Spiridom
Julkaisuvuosi: 2017-12-20
Pituus: 1T 20M
ISBN: 9789522829764
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ